Bling!



Junie with her bling.
Och tofsen i munnen.


Måste tillägga också att dom där byxorna är i stl 56! Hon har 74 nu. Snacka om bra pants!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, vilken härlig bild :) Är det byxor från barnbutiken här i Hallsta? Isåfall har Melina likadana och jag köpte hennes i höstas och hon kan ha dom än.

2010-02-10 @ 23:09:21
URL: http://mybeautifuldays.blogg.se/
Postat av: stina

testade att ta på dantes i storlek 74 men de var för små nu :P men fan vad de höll länge!

2010-02-11 @ 07:28:04
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja det brukar jag faktiskt oxå reagera på, hur han kan prata till henne ibland. Jag brukade till och med säga åt han att han kan vara lite trevligare i tonen (innan vi åker dit) för JAG tycker att det bli pinsamt när hon liksom pratar o pratar och han knappt svarar eller svarar med ett håll käften nu. Fast det va ett tag sen nu, nu orkar jag ju inte heller lyssna och ibland så har jag fan lust att be henne hålla käften själv.



Men haha, hon är så rolig! VARFÖR tror hon att hon måste ha ett finger med i ALLT? Jag förstår inte. Skulle jag o Andreas sitta o prata om nått som gällde Wilmer hos mina föräldrar så inte fan skulle dom ens tänka tanken att lägga sig i! Det är ju som att hon tar för givet att hon ska följa med på saker :S

Sen är det EN sak om man frågar sina föräldrar om råd ibland, när det kan gälla hus, lån, och sånna saker. Det gör man ju. För dom vet ju mer om sånt än vi, än så länge.

Men det betyder ju inte att dom behöver fixa själva grejen åt oss.

Maritha gör ju som så att istället för att fråga om vi ska sätta oss ner så hon kan förklara lite om TEX räntor på huslånet så går hon med till banken och säger hur vi vill ha det. Det är ju helt fel! Då lär vi ju oss aldrig.

Därför ringer jag hellre min egen mamma o frågar om hon kan förklara nått. För frågar man Maritha om nått så svarar hon nästan alltid att HON kan fixa det eller att HON kan kolla det eller att HON kan ringa dit osv... Så jäkla tråkig är hon!



Nej tänka innan hon pratar är väl kanske inte hennes starkaste sida direkt :/



Ja det hoppas verkligen jag med att hon gör!! Om inte annat så lär jag ju säga nått åt henne för det värsta utav allt är ju att det här tär på mitt o Andreas förhållande eftersom jag ser det som ett så stort problem och det är ju trots allt hans mamma. Det är ju inte dirket så att jag kan strunta i henne. Jag MÅSTE ju se till att det funkar liksom :/

2010-02-11 @ 09:22:42
URL: http://ivabell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0