Bye, bye, kärran!



http://www.blocket.se/vastmanland/Ny__Baby_Travel_Jogger__23351565.htm?ca=9&w=1

Prommis

Nu har jag kommit in efter en 45 minuter lång promenad. Och jag är en av dom få som vågar gå ut efter klockan 19.00 i hallsta ;)
Junie var strulig ända hemifrån tills grusvägen börjar vid skantzöbadet, då började det guppa härligt och hon somnade men några avbrott för att få nappen i munnen igen.
När jag kom till sjön var färgerna efter en solnedgång kvar, färgerna satt fast i slöjmolnen och skimrade i vattnet. På fyrverkeribryggan satt ett ungt kärlekspar och i vattnet var det ett par få änder.
Jag hade musik i öronen och tänkte på ingenting. Det var en sån underbar promenad! Och jag ångrar att jag inte hade med mig kameran.

mamma, pappa, barn.




grulp

Nu har mamma åkt hem, eller, det var ett tag sedan. Jag har tvättat 6 maskiner och nu är jag trött!
Vi har varit i stan idag, gick som vanligt inte att gå in på IKEA och inte köpa någonting. Kom hem med ett kakfat, 2 handdukar och ett nytt diskställ.
Junie har börjat ta väldigt långa eftermiddagslurer i sin egen säng, skönt att hon vänjer sig med att sova i sin säng istället för i armarna på någon, då vill hon inte sova i sin säng på nätterna.

Nu ska jag äta lite, sen väcka Junie och mata henne, sen blir det nog en runda runt skantzsjön!

Dagen

Vi vaknade sent idag, jag och Junie. Eller först vaknade hon vid 6 och ville ha mat, så hon åt och vi tittade på the vocie på 5'an. Sen sov vi lite till, tills klockan var halv 11. Gjorde oss iordning, rickard gick till sin vän och jag och junie åkte till Stina och Dante. Spenderade halva dagen där, mycket trevligt som vanligt! Blev bjuden på muffins och grejer, plus att jag fick med mig "lite" blöjor hem, wonderful!
Kom hem, Maria kom hit, like always ^^. Hon gosade med Junie, eller tröstade henne och jag sydde en blöjpåse! Alltså en som man har rena blöjor i, den blev jättefin, tycker jag, och stooor!
Nu håller jag på att laga mat, hamburgare och klyftpotatis.

Imorgon kommer mammsen hit också!

BVC

Nu har vi varit på bvc och vägt "lilla" junie, hon hade gått upp 1200 g på 3 veckor den lilla tjockisen! Så nu väger hon 4960 g, tjoho! 57 lång var hon också. åh, mammas stora tjej!

Hemma

Nu är vi hemma igen, sköööönt att få sova i sin egen säng!
och skönt var det att köra nya bilen hem! Tycker att vi gjorde ett otroligt bra köp, gillar bilen jättemycket!

Imorgon är det tisdag och då ska jag och maria åka till stan. tjoho!

Bilägare!

Nu har jag och Rickard blivit bilägare för första gången i våra liv, till en svart saab 9 5:a! Grattis till oss!

Hos moster.












Allt är oredigerat.

Fyra generationer.


Mormor och Junie.

Normalast.

Ordentlig bild kommer senare, efter en omgång PS!

Haninge.



Första träffen med kusinen Theodor, stolt mormor och stolt morfar.



Trötta efter en jobbig natt.



Tummen upp!



Söt.

men puss!

Nu är det kul för nu ler Junie mycket! I alla fall om hon är mätt och pigg. Plus att hon är vaken mycket mycket mer nu! Och sover flera timmar om nätterna, så underbart skönt! Vilken tur vi har! :)

Imorgon kommer min mormor hit från finnelandet! tjoho!


hejdå!

Nu åker vi snart hem till min mamma!

Hejdå!

"Le, Junie, le!"










Okejrå! Det var inte det lättaste att få det på bild ska jag säga! Bättre kommer väl senare ;)

Haha!

Imorse hittade Rickard Junie så här:


skantzen.

Igår gick jag och maria som sagt till skantzen. Och jag förstår inte varför jag inte fotade Stinas foton? Det måste jag har glömt bort... Det var ju liksom därför vi gick dit, för att se hennes konstverk!









söt.



Surmule.



tröttmössa.

Skantzen.

Prommis till skantzen med Stina och Alexandra.





sömntutor.


Sen for vi hem till Ramona, Joline och Jesse!
Ramona fick låna bebis!



Dante ville inte gosa med Stina, men med Ramona gick det huuur bra som helst! haha!



Bebis hade för första gången på sig sin body jag målat på i strl 62! SEXTIOTVÅ! hon är så stoooor :D

Besök!

En dag fick jag besök av...


...Anna, simon och rasmus...

.. och Stina och Dante!



härligt skön natt.

Igårkväll gick jag och Maria till skantzen för att se på stinas foton! Det blev en härlig kväll med blå himmel och en massa mygg.

Inatt gav jag Junie mat vid halv 12, gick och la mig och sov. Och jag fick sova i hela FEM timmar!!!! hääääärligt! Och när hon vaknade var hon inte ens arg! Klart hon skrek innan jag plockat upp henne men när hon fick komma upp var hon hur lugn som helst, jag fick till och med byta blöja utan bråk! Sen när jag värmde hennes mat så log hon åt mig, mitt i natten! Åh, mitt lilla barn! Nu ligger hon i sin säng och lyssnar på musiken till sin mobil.

trött.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna sittandes!
Idag har jag varit ute och gått med Stina, vi gick till skantzen och tittade på lokalerna som festen ska vara i när dom gifter sig, sen gick vi till Ramona, Joline och Jesse, barnen härjade, junie sov och vi pratade ikapp alla månader vi inte har träffats på! Jag har haft det riktigt trevligt dom senaste veckorna när jag faktiskt har umgåtts flitigt med någon annan än Rickard (och mamma ;P )!
Sen kom jag hem, käkade lite och sen åkte jag, rickard och Junie till erikslund, mediamarkt och lämnade till baka diffusorn och sedan MAXI för att handla lite käk, så nu jävlar ska jag börja laga mat PÅ RIKTIGT!

Kom hem vid 19-tiden, gjorde lite mat och tittade sen på Paris Hiltons "my new BFF", jävla fjantprogram egentligen men ack vad jag fastnade vid det vid första programmet! Idag var det sista och final, hon jag hoppades på "vann". Tur att det är över nu... annars vette sjutton vad som hade hänt med min hjärna! höhö.

Jag har också scrapbookat lite i Junies bok. Den blir nog ganska bra tror jag!

Tack och adjö.


För idag...

social!

Idag har jag varit väldigt social, vid lunch drog jag och stina på promenad, handlade och gick till bvc och hämtade vatten. Sen gick vi hem till mig, drack kaffe/cola och fikade. Anna kom med sina barn simon och rasmus, för dom som inte vet så låg vi tillsammans på 69'an, väldans trevligt att vi fortfarande håller kontakten! Det klickade liksom direkt, höhö.

Sen åkte Anna och jag, junie, stina och dante gick hem till dom och satte oss i en blåsig trädgård. Barnen sov tills dom vaknade.
Efter några ytterligare trevliga timmar gick jag hem och åt falukorv. Junie sov.

Dagens planering.

Idag ska jag gå ut och gå med Stina, ska samtidigt passa på att handla lite samt hämta vatten på bvc.
Sen blir det fika hos mig.

Senare kommer Anna med sin Simon hem till oss, längesen man såg dom nu!

Sen har jag ingenting mer planerat i veckan, förutom hem till pappa på fredag. Skönt!
Nästa vecka åker vi till mamma, mormor kommer dit från finland! tjoho!

Värme=kanalen

Nästan alla dagar nu när mamma har varit här har vi legat vid kanalen och glassat i värmen. Så undebart skönt, plus att vi är på ett ställe där vi oftast är själva, sweet.
Vi var där i några timmar idag med, innan mamma skulle åka till sin vän i köping.


Första bilden på fjunet i bilbarnstolen!



Det första jag fick göra när vi kom dit var att hoppa i och rädda agnes som höll på att drunkna
och såklart så slog jag i stenarna!



Testade också reflexskärmen, Maria fick vara försökskanin.



Söthund

2 månader

Idag fyller J. 2 månader!

Hon ler, är stor nog att sitta i babysittern, håret börjar locka sig, hon är vaken större delar av dagen, äter som en häst, knorrar och tittar och filosoferar väldigt mycket!


puss


fjunet





sweeet!

Junie är så stor nu! Idag satt hon i babysittern för första gången och gillade det! Hon är så söt, min bebis!

På förmiddagen var vi och badade.
På eftemiddagen var jag och mamma till erikslund, jag handlade skor, en reflexskärm (ÄNTLIGEN!!!!), ett filter till kameran och en diffuser till blixten (som såklart var fel). F
Fram mot kvällen kom min far och maritha hit och fikade!

Ska nu lägga in bilder och fixa ltie :)

åh åh åh åh!

Idag log min lilla älskling för första gången och nu vet jag att det var på riktigt! Så underbart sööööt! Och självklart så var det moster som fick henne att le, höhö. Så nu har det kommit lite små-leenden hela eftermiddagen! Hoppas jag får ett på kort snart!

Jag är helt pirrig i hela kroppen!

just ja!

Måste bara säga att alla i föräldrargruppen har fått sina små nu! Ska bli så otroligt kul att träffa alla sen!

imorgon..

Skriver mer imorgon, eller någon annan dag. är det så här fint väder blir det nog någon annan dag!

Tiddelidoo!

längesen!

nu var det längesedan någonting skrevs här, men jag har inte tiiiiiid! Finns så mycket annat som ska göras hela tiden men det är ganska skönt tycker jag, nu tycker jag faktiskt att datorn är ganska tråkig. Umgås mycket hellre med folk irl eller ligger och gosar med junie och rickard. Dom är mitt liv, jag älskar dom! Jag trodde faktiskt inte att man skulle kunna älska någon lika mycket som jag älskar dom, helt otroligt! Jag blir tokig, SÅ mycket älskar jag dom! Gahhhhhh!

Mammsi.

Idag har veronica och filippa varit här, hon har blivit så stor! Och det är så kul att hon börjat prata nu, kan inte fatta att Junie en dag kommer vara som filippa, men jag längtar! =)

Idag kom mamma hit också och jag bakade en tårta till hennes ankomst, för hon har fyllt år! Hon ska vara här hela veckan och vi ska väl försöka hitta på en massa att göra!
Imorgon ska jag och rickard gå på bio, väldans mysigt. Ska bli skönt att inte behöva tänka på allt och bara sätta tankarna på varandra (som att jag kommer kunna göra det, jag tror att jag bara kommer ha en tanke i huvudet och det är J.).
Junie fyller snart 2 månader och jag tycker inte alls att det är för tidigt att åka iväg i ett par timmar själva, jag och rickard. Det tror jag att vi behöver, efter allt vi har gått igenom.

Punkt!

RSS 2.0