ojdå!


Idag har jag fått jobb. Jag har fått JOBB! Dessutom en heltidstjänst. Fattar ni hur glad jag är?

Det är på "allTID", en städfirma här i hallsta. Jag ska prata med chefen där i nästa vecka så får jag vet mer, som när jag börjar. Men det blir inom en snar framtid i alla fall. Nu är jag så otorligt glad över att jag har bil och körkort, annars hade det varit ganska svårt.

JIPPIE!

valborg.

Snart är det maj. MAJ! sommaren är påväg, i can feel it! Fan vad härligt!

Junie har nu badat, hon är trött och vi ska ta oss ner till samhället en sväng så får hon sova ute.
Ikväll kommer Jenny & Henke och Jessica & Matte, ska bli så himla trevligt!

Skriver väl kanske ett par ord imorgon och lägger in lite pics!

torka...

Jag har bloggtorka som ni kanske har märkt, så därför skriver jag ingenting till jag har något vettigt att skriva! :)

Jag ska i alla fall säga att jag sambeställde saker från H&M med Maria och Ramona idag, så nu längtar jag tills allt kommer!
Och så ska jag bjuda på en bild jag målade idag, tänkte ge den till farmor när hon fyller år om 2 veckor, men jag tänker göra en ny för jag blev inte alls så nöjd med den här, Junie ser helt konstig ut och farmor ser helt annorlunda och mycket äldre än vad hon egentligen är. Men ja, ni får se den i alla fall!


nytt och fräscht.

Nu har jag bytt bakgrund och header, som ni kanske ser? Jag är riktigt nöjd! Allt är målat i flytande tusch, fine line pennor och akvarell.


Vilket härligt väder vi hade tidigare, helt varmt! Gick till och med utan jacka en sväng och jag sveeettades!

:*

Mina sötgurkor!
somna utan napp.

Nu har Junie somnat utan napp för första gången och det tog ungefär 15-20 minuter. Hon skrek och skrek och skrek och så vips så hade hon somnat! Nu ska vi på allvar försöka få bort nappen, det har gått lite överstyr, hon har nappen i munnen alldeles för ofta även fast hon inte är trött/gnällig. Så nu får vi se hur det går! Jag tror inte det kommer gå helt smärtfritt men nog ska det gå! Skönt om vi får bort den nu innan tänderna kommer upp.

------

uppdat.
Hon vaknade efter en kvart, hon fick komma upp och fick gröt + ny blöja. Tänderna är på väg upp nu och hennes bajs är inte riktigt bra så hon är knallröd och har ont där nere, så nappen sitter i nu och så gör vi ett nytt försök ikväll!

mygod!


Härligt väder det ser ut att vara idag, igen! Nu känns det verkligen att sommaren är påväg and I can't wait!
Tänk att det snart är ett år sedan Junie föddes. Vid den här tidpunkten för ett år sedan var jag gravid i (nästan) sjätte månaden! Helt sjukt!

Idag i alla fall, har jag inget inplanerat. Promenad är det enda som står på schemat och en glass i solen skulle ju inte sitta helt fel.

plugga..?

Jag har kommit på att jag nog skulle vilja utbilda mig till förskolelärare.. tror jag! Jag har försökt kolla upp vart man ska läsa någonstans om det, jag kan ju ingenting om att plugga vidare efter gymn.! Om jag har förstått det rätt är det i alla fall försent att söka till någon utbildning nu, i alla fall till dom som börjar till hösten. Fast jag vill isf plugga till våren i alla fall, men jag har ingen aning om vart man ska plugga, om man  kan plugga på distans, om det är något ämne jag behöver plugga upp? Kan någon tipsa mig om vart jag ska starta?!


hjälp

hörrni!

Jag tror nog visste att ni lurungar sitter och håller på massa bra barnmats-recept men den enda jag kan tacka nu är Madde som ville dela med sig!

Filippa 3 år.

i torsdags fyllde Filippa 3 år, stora tjejen!yngel.

Junie och Rickard har döper vårat enda yngel till "lill-Junie".Barnmat.

Jag har mat-torka här hemma, Junies mat is running out och jag är i desperat behov av lite recept! Är trött på att göra samma mat hela tiden, så har ni något på hjärnan får ni gärna skriva ner det! Tack :)

tjocket...

Nu ska tjocket bort. Igen. 6 kilo är borta, 10 kilo kvar. Jag (läs: Rickard) har nu tagit kort på mig, som jag ser ut nu. Och dom korten ska jag sätta upp på kyl och skafferi (Nej, ni får inte se. Ja, jag tar ner korten om någon kommer på besök).
Nu åker vattenflaskan fram, påskgodiset (som jag förövrigt inte ätit av på en vecka) åker in i något skåp, högst upp på någon hylla.

åh!

Nu börjar jag bli riktigt nervös inför imorgon. Den här tiden imorgon är det gjort, då går det inte att ändra på något!

Lördag.

Klockan är inte ens fem och jag har hunnit med så mycket!

Jag har varit ute på promenad till åsby med Jenny och Carro, jag hade det jätte trevligt och det var skönt att få komma ut och träffa lite folk.
Efter det gick jag hem en stund för att sedan bli hämtad igen, av Jenny, och åka vidare till erikslund för storhandling + lite annan handling (dock inte för mig...).
Kom hem, packade upp maten och fick sen besök av Rickards bror Kalle och hans flamma Karin (och hennes lilla Tjerstin)

Ikväll blir det tacos och körslaget!

aesby

Snart bär det av till åsby, blir en promenad dit med Jenny och möta upp carro därborta!
Ska bli nice med en promenad fast vädret inte är det bästa!

Natten har varit bra, junie har sovit och sovit och sovit. Vi kom hem vid 9 igårkväll efter att ha blivit bjudna på hemmagjord pizza och fruktsallad till efterrätt. Junie somnade i bilen på vägen hem och vaknade knappt när jag lyfte ut henne ur bilen.


Fredag.

Idag är det fredag. Av någon konstig anledning har jag väntat hela veckan på att helgen ska komma. Kanske kommer hända något speciellt i helgen, who knows?

Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, lite tråkigt väder men det får nog bli en promenad i alla fall.
Ikväll ska vi åka till mamma och bli bjudna på mat, lyx!

Måndag morgon.

Jag längtar. Måndag morgon. Arbetsintervju. Nervöst.


Det är visserligen bara ett vikariat, men det verkar vara ett bra vikariat och under en längre tid. Jag hoppas, hoppas, hoppas. Håll tummarna och ge mig en spark i rumpan! :)

t-r-ö-t-t

åh, jag är så trött. Klockan är halv 9 och den skulle lika gärna vara 12. Jag ska ju se på tv'n om ett par timmar, jag kan inte gå och lägga mig nu! Men det blir nog en varm dusch nu (som jag antagligen kommer bli ännu tröttare av) och sen ska jag försöka hålla mig vaken (för att somna 10 minuter in i programmet).

Nu har kursivstilen fastnat och jag får inte bort den så det får bli så här nu!
Men det jag skulle säga var i alla fall att när jag är trött blir jag irriterad på allt, allt. Jag orkar liksom ingenting, orkar inte tänka eller göra något så då är det lättare att bli irriterad. Plus att jag sitter här, vid datorn, för mycket. I alla fall kvällstid, på dagarna har jag ju allt annat att göra.
Oftast blir jag irriterad för att människor inte tänker (eller gör) som jag vill. Jag vet, idiotiskt, alla får ju tycka eller tänka eller göra som den vill och jag förstår inte varför jag ens orkar bry mig om sådana saker, men dom etsar sig fast i min lilla hjärna och stannar där en halvtimme eller två och gör då att jag blir irriterad.. Ja...

(uh, såg nu vad irriterande det var att läsa med kursivstil men ja, enjoy! Eller något.)

grus.

Är nyss hemkommen från en promenad med Ramona och My, när vi kom till samhället höll dom på att sopa bort grus, vi fick lite grus i ögonen men det kommer nog bli väldigt härligt att gå på en grusfri gata!
När jag kom in såg jag att det regnade ute så nu kanske den sista snön försvinner i alla fall!

Rickard kom hem lite senare med en ny stor tv! Helt underbart, så nu längtar jag tills den är uppsatt och inkopplad så vi kan titta!

superbaby.


Junie tränar sina superkrafter. Eller sina balett-moves.


urk...

Jag är överdrivet mätt. Skönt att det bara är påsk en gång om året!

puss.Världens bästa älsklingar!


påskpynt.


RSS 2.0