helt slut.

Jag är så trött. Har varit igång hela dagen! Vi orkade inte med något babysim imorse, vi var inte ens halvklara vid 10! Så det fick vara. Så nu vet jag inte om det är nästa vecka eller om det är uppehåll eller vad som händer? Vi får väl se.

På eftermiddagen kom maria förbi och pratade lite, Junie var hur glad som helst och skrattade åt allt! Jag önskar vi hade en videokamera! Hon är så söt.
Och ikväll har jag tagit en lång skön dusch och så har jag syndat med lite glass, och gott var det!

Imorgon ska jag, maria, eve och mamma åka in till stan och fixa lite! Junie ska såklart också med.
Det blir IKEA för hela slanten och så tänker jag tvinga med dom andra in på klädaffärerna.

Men det första jag ska göra imorgonbitti är att ringa till verkstaden för dom där gosiga små h*lveteslamporna har börjar lysa igen, så det är väl antagligen något som strular med växellådan. Roligt, nej. Men men, sånt hör väl livet till! Blir ju egentligen inte bättre av att klaga och gnälla så, jag ska försöka vara positiv!

Natti, natt.

fyfan.

nu har jag delat ut reklam. och den här gången var det skitjobbigt! Alltså, fy fan. Imorgon säger jag upp mig för det är så inte värt det! Eller ja, så känner jag nu i alla fall, svettig och varm till tusen. Förra veckan kändes det som att jag skulle kunna göra det här hela livet, men nej. så fel jag hade.

Och mina kära anonyma läsare, ni hade rätt! Det var inte värt det. Men nu kan jag inte säga att jag inte provat det i alla fall. Och jag är en erfarenhet (och lite motion) rikare!

håhåjaja.

Jag är så trött ska jag tala om, tänkte lägga mig i soffan och titta på tv om en liten stund.
Rickard är hos henke och spelar poker och det har faktiskt varit ganska skönt att bara vara själv. Fast, det är inget jag skulle vilja vara jämt, vareviga dag. Jag älskar Rille aldeles för mycket för det!

Imorgon ska vi babysim, dom har ändrat tiden från halv 12 till kl 10! Shit, hur ska vi orka? Fast det blir i och för sig bättre med Junets sov- och mat-tider.

Jaja, orkar faktiskt inte skriva så mycket mer. Höres!

love.

Idag har jag och älsklingen varit till stan och gått på bio+middag för att fira våran 3-årsdag som var i onsdags. Vi såg "Farsan" och den var faktiskt rolig! Slutet var ganska konstigt, men vad gör det... Vi åt på en resturang med något grekiskt namn, vi var ensamma där men det var riktigt mysigt att sitta där, bara han och jag. Och god mat var det också!



Morgon

Hej!
Igår simmade jag och Stina och det var det skönaste jag gjort på länge! Vi var faktiskt i poolen 45 minuter och simmade största delen av den tiden. Bastade ett tag och gjorde oss redo för att möta kylan. Och nu ska jag försöka simma minst en gång i veckan.

Snart ska vi gå hem till Stina, senare idag ska vi gå ut och gå en promenad i det fina vädret.


Nya t-shirten! Ska tillägga också att det var riktiga jeans jag köpte, inte leggings =)


mah' new clothes.

Var ju in till stan idag och handla upp lite av mina presentkort jag fick när jag fyllde.





Köpte en gammelrosa (!) t-shirt också men den fastnade inte på bild idag.

glajjer.

Om cirka 2 veckor blir jag en glasögonorm!

Junie

Förut lät Junie så här:

"aaaaaaaaooooooooouuuuuuuuuAAAAAOOOauuuuuuuaaaoooooooooooIIIIIIIIIH"


Nu låter hon så här:

"dobledoblealleullaahahhhhaaaaauuuuulllllllllllaodlllllmullemiiiiamull"


Och så har hon kommit på ett nytt skratt, så hon låter som en kraxande kråka?

Morgon.

Junie gillar nyhetsmorgon!

 

I eftermiddag ska vi åka och kolla synen, jag hoppas min är bra. Efter ska vi storhandla some food, vilket verkligen behövs! Och ikväll ska jag och Stina åka till sporthallen och simma lite, vilket också behövs. Och det ska bli så skönt!

 

 


-25!

Alltså, jag trodde helt ärligt att det snart skulle vända, +5 grader och slask och blött ute, men icke sa nicke, gick upp och gjorde välling vid 06.00 och då var det 25 minus. TJUGOFEM! Det är snart mars, snart ska det vända! Jag längtar efter slasket nu.

babysim






and you'll run and run and run...

har ju glömt att berätta om reklamutdelnings-jobbet. Jag fick det och nu har jag gjort mitt första pass! Jag hade idag och imorgon på mig att dela ut reklamen/v-ås tidning och idag klockan 12 var jag klar! Snabba puckar var det alltså! Jag sprang upp och ner för alla trappor, det gick bra och var inte alls lika jobbigt som jag trott. Det kommer nog gå snabbare nästa gång än vad det gjorde nu, man lär sig väl hur man ska gå för att det ska gå snabbast.
Jag tycker till och med att det var ganska kul! Plus att jag fick motion, slapp jag gå ut och gå idag och det var väl tur det för vädret är ju, som ni vet, inte det bästa!

Ja, och vi får väl se om jag tycker det är lika roligt om 2-3 veckor :P

and you'll run and run and run...

har ju glömt att berätta om reklamutdelnings-jobbet. Jag fick det och nu har jag gjort mitt första pass! Jag hade idag och imorgon på mig att dela ut reklamen/v-ås tidning och idag klockan 12 var jag klar! Snabba puckar var det alltså! Jag sprang upp och ner för alla trappor, det gick bra och var inte alls lika jobbigt som jag trott. Det kommer nog gå snabbare nästa gång än vad det gjorde nu, man lär sig väl hur man ska gå för att det ska gå snabbast.
Jag tycker till och med att det var ganska kul! Plus att jag fick motion, slapp jag gå ut och gå idag och det var väl tur det för vädret är ju, som ni vet, inte det bästa!

Ja, och vi får väl se om jag tycker det är lika roligt om 2-3 veckor :P

p-p-p-partei

om inte allt för lång tid bär det iväg hem till Emma på girls-night only. Känns som att vi har tjejkvällar var och varannan dag men faktiskt bara en gång i månaden, men månaderna flyger ju iväg så det är väl kanske inte så konstigt att det känns som så, hehe.
Ska i alla fall bli sköj! Antar att det kommer bli som alla andra gånger, det vill säga att jag äter alldeles för mycket choklad och garvar arslet av mig!

gardiner.

Nya gardiner har fyndats på Sköna Drömmar för halva priset!

Kök



V-rum




Det vart likadana, bara i olika färger, fantasilöst, jag vet! Men jag gillade dom =)

tada!



Före


Hår överallt!

Efter



nej nej nej!

Junie har börjat bita och suga på tummen. Och det är bara tummen! Gör dom så här när dom är i hennes ålder eller är det något jag ska försöka sätta stopp för redan nu? Jag vill INTE att hon ska börja suga på tummen när hon blir större.

Tips och idéer tack!


----------

Jonna:
Javisst är det gulligt men tumsugande ungar, men tänderna kan bli väldigt fula och så är det så mycket svårare att vänja av tummen, nappen kan man ju ta bort, tummen sitter ju där den sitter och alltså kan hon suga på tummen tills hon är 10 år, a big no, no!

dagens!




En trött mamma som allvarligt funderar på att gå och klippa sig!




haaalla!


Dagens Jun,





bad



Galenpanna!




.



Långhåriga tjejen!



åh-hej!




tupperware.


På söndag har jag ett tupperware-party hos mig klockan 18! Dom som vill komma är välkomna, men hör gärna av er först.

Och till er jag redan hört av mig till och frågat, säg gärna till om ni kommer eller inte.. Är ju inte så många dagar kvar och jag måste meddela hur många som kommer till hon som håller i det.

sockersug!

När jag började på viktväktarna försvann mitt socker- och godissug fort! Jätte fort. Men nu är det tillbaka av någon anledning? Eller är det bara en svacka? Godis och annat gott är det enda jag tänker på idag, fast jag är mätt efter mat och nu sitter jag och tuggar tuggummi som att det gällde livet.

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag ska baka en kladdkaka idag. Men jag tänker inte, jag tänker stå emot! Heja jag!

en bra dag.

Idag blir nog en bra dag, jag känner det på mig. Solen skiner, snön dalar ner, idag är jag inte trött på snön utan nu ser det riktigt mysigt ut! Junie är glad och fin i sina nya kläder (vi fick låna en hel kasse med jättefina kläder av veronica!). Fast nu ser jag varöfr jag bara använt strumpbyxor på henne istället för strumpor, det är bara en av strumporna som sitter kvar.

Snart ska jag och Rickard gå och kolla synen (åtminstonde boka tid, om man inte får kolla på en gång) och efter lunch ska jag möta upp Stina och Marie!

?

Anonym: menar du att jag inte ska ta jobbet som reklamutdelare? Du får förklara dig lite närmare, tack.

-----------------------

uppdat.

Jag tänker åka på intervjun, se vad dom säger och har att erbjuda, får jag en dålig känsla eller att det visar sig vara skit är det väl klart att jag inte kommer ta jobbet. Men är det som han sa att det var igår så tar jag jobbet och provar, jag kan inte avstå för att några anonyma människor säger att jag inte ska göra det. Jag måste få prova själv och är då en erfarenhet rikare.

tjoho!

Imorgon ska jag på en arbetsintervju för ett helgjobb som reklamutdelare! Bättre jobb än inget alls. Plus att jag får kommer ut och får motion och att det inte kommer ta så lång tid att dela ut reklamen då jag bara har 289 brevlådor att stoppa den i.

Jag är pepp!

Idag.

Idag får Rickard komma hem, fast jag vet inte när så det blir en överraskning när jag får åka och hämta hem honom!

Tänkte att jag skulle gå en promenad idag med musik i öronen och bara få tänka, men det får nog bli när R är hemma.

Igår gick jag ut och gick i solen, det fick bli en promenad hem till pappa och tillbaka. Det var riktigt skönt och solen värmde så jag blev alldeles svettig!

åhåh.


Gårdagen var bra, jag åkte till mamma i köping och blev bjuden på hemmapizza, Rickard var dock magsjuk (!) och stannade hemma.
Eftersom han var magsjuk kunde han inte äta någonting under dagen och fick därför ett stort krampanfall på kvällen. Jag blev livrädd och ringde 112, ambulansen kom efter kanske en kvart, fast det kändes som 3 år. Dom stack han i armen och körde sen iväg med han till akuten, ja, västerås trodde ju jag då, så jag fick skjuts dit, men så visade det sig att dom kört till köping. Så för mig blev det en lång resa!

Jag kom fram tillslut och då mådde han bra, var precis som vanligt, jag var dödstrött och klockan var runt halv 11. Och så väntade vi. Och väntade. Och väntade. Halv 1 kom en doktor in och frågade en massa och allt det där, sen sa han att Rickard skulle göra iordning sig för att få gå till en annan avd.
Vi satt och väntade lite längre och vips så fick han ett till krampanfall, jag tryckte på larmknappen och försökte hålla i hans huvud så han inte skulle åka med det föra ner i golvet. Det tog aplång tid för sköterskan att komma och jag tryckte och tryckte på den där förbannade knappen, senare visade det sig att dom glömt ändra om signalen till "akut"-signal så det var bara en vanlig signal.. Men men, dom kom ju till slut i alla fall. Kramperna gick över precis när dom kom in med stesoliden.

Jag åkte i alla fall hem när dom flyttade han till den avdeling han ligger på nu. Kom hem halv 3 och sen ville Junie upp halv 7 så ikväll blir det en tidig kväll!

Han fick inte komma hem idag pga magsjukan, dom vill ha han kvar i alla fall tills imorgon och se så han inte kräks något mer. Nu mår han bra i alla fall, sa han!

just ja!

och så ska jag säga också att jag tycker nya designen på blogg.se är snygg, MEN måste "nya händelser" grejen vara kvar så länge? Om man fått en ny kommentar är den kvar i 2 dagar eller något liknande? Kan den inte bara försvinna när man läst den nya kommentaren, jag klickar nog på samma kommentarer ungefär femhundra gånger för att den ligger där.. Suckaaaaa.

Ja, världens roligaste inlägg, i know.

what to do?

Både barn och karln sover, vad ska jag göra då? Just nu sitter jag och lyssnar på radion... och så håller jag på med farmville! Jag som sa att jag kommer aaaaaaaaaaldrig fixa farmville, men här sitter jag nu, mitt i skiten! Det är faktiskt ganska kul, det måste jag erkänna. Fast så är jag ju en spelnörd också, har alltid varit och kommer (antagligen) alltid att vara!

Jag skulle behöva städa, men jag har faktiskt ingen lust! Känns som att jag alltid gör det ändå, eller, inte alltid men väldigt ofta! Så idag får det vara stökigt.


Här får ni i alla fall en bild ni säkert redan sett i fotobloggen, men i alla fall.
I brist på annat, liksom.


.

Jag gillar inte att skriva rubriker till mina blogginlägg, vet aldrig vad jag ska skriva så idag blev det helt enkelt bara en punkt!

Igår kom min mamma och syster förbi här, vi gick en lite prommis och köpte sedan mat på "rice and noodle", gött. Fast jag har en massa mat kvar! Mot kvällen tog vi det lugnt och slö-tittade på let's dance.

Idag ska vi åka till mamma en sväng hade vi tänkt. Sen blir det nog bara hem och ta det lugnt, jag är helt seg! Så vi får vila upp oss tills imorgon när vi ska på babysim. Blir nog tacos till melodifestivalen tror jag.

Just nu sitter Junie på sin matta och pussar sin spegelbild.

yeah!

Snart sticker jag och Junie till bussen, ska möta upp Stina och Dante för en tripp to the big city of Kolbäck!

Bling!



Junie with her bling.
Och tofsen i munnen.


Måste tillägga också att dom där byxorna är i stl 56! Hon har 74 nu. Snacka om bra pants!

pass

Idag fick jag ett sms av polisen, dom hänger med i teknologin minnsan! Ja, i alla fall, där stod det att Junies pass var klart! Så vi åkte in till stan och hämtade det, när vi ändå var där åkte vi till IKEA och åt.

Efter det åkte vi vidare till Hälla för att gå in på barnens hus, vi har nu haft ögonen öppna ett tag och letat efter kampanjpriser på en ny bilbarnstol till Junie, hon börjar nämligen växa ur sin lilla! Vi hittade en ny på barnens hus i alla fall, en svart med lite orangea detaljer på. "Akta graco duoflex". Och den kan hon ha tills hon är 5-6 år (vilket jag tyckte var lite överdrivet, tror inte så många 5-6 åringar får plats i den där faktiskt), men det är skönt att hon kan ha den här i flera år i alla fall!

Gick ut och gick runt skantzen med Maria när vi kommit hem, var skönt att det inte är lika kallt nu som det har varit, men ändå bet det isigt i mina lår för jag var för dum för att ta på mig långisarna.

Jorden anropar...



En trött Junie har fastnat i tv'n.




tetris.



Stina, det HÄR tyckte jag var roligare! Men det var väl från samma sida, så du kanske redan har sett det? :)

tådäy.


Började dagen med en chill-morgon, gick dock ut och gick en sväng på förmiddagen, eller... innan 10, så Junie fick sova en sväng. Och när vi kom hem tog vi för ovanlighetensskull det väldigt lugnt! Lunchade med kyckling och sen bar det iväg för att möta upp Stina.

Gick hem till Stina med musik i öronen och hörde därför inte ett sms. Det var från Stina som var vid maxim, så det var bara att knalla upp för den jobbiga backen.
Gick en omväg till bvc där jag skulle ta hand om Dante (som inte behövdes för han sov hela tiden!) för Stina skulle ta ut staven i armen.

Slog oss sedan ner på öppna förskolan för att hänga lite gäng i en timme, gick ner på samhället där jag köpte 2 par strumpbyxor till Junie och sen hem igen!
Dagen har varit lååång och den är inte ens slut än!

Och så ska jag passa på att säga att jag gillar väldigt mycket när folk tänker likadant som mig om vissa saker och ting, som förstår en bra och vill prata om det! :)

Tiden som gått...

Ja, i alla fall sedan i onsdags? torsdags? Jag kommer inte ens ihåg när jag skrev sist! Har inte haft så mycket vettigt att säga så då har jag inte skrivit alls, helt enkelt!

I fredags var vi förbi Veronica och åt pizza, eller sallad för mig, det var nice!

Lördagen bestod av ett besök till min gamle far, och där vände sig Junie från mage till rygg på golvet för första gången! Tror det var i lördags jag gick en promenad i mörkret med Maria också?

Och igår var vi på babysim, Junie var trött men fick dyka ett par gånger i alla fall, och jag tittade på henne under vattnet, sååå söt! Nu på söndag är det näst sista gången och dags för fotografering!
Efter simmet var vi hem till pappa och blev bjudna på köttgryta, yummie! Och efter det åkte jag hem till Stina som hade plastparty! Så det har varit full rulle.

Idag åkte vi in till stan ganska tidigt! Satt i bilen innan klockan slog 10. Junie tvärdäckade i bilen innan den ens hade börjat rulla. Vi åkte till polisen och fixade ett pass till Junet, lika bra att fixa det i tid så slipper man tänka på det sen.
Sen åkte vi till IKEA och åt mat och köpte oss ett nytt v-rumsbord! Det andra är sålt och nu står det ett fint stort bord som passar till vår tv-möbel. MAXI stannade vi också vid och köpte lite mat. Såklart.

Jag har varit så trött hela dagen, kanske för att jag har sprungit upp på toa trettioelva gånger inatt, mådde skitilla och var jättekonstig i magen. Men jag somnade i alla fall i soffan på eftermiddagen, Junie somnade i sin säng och sov för ovanlighetens skull 2½ timme!


bvc x2

Jag gissade nästan rätt på Junie! Hon väger nu 9105 g och är 71.5 cm lång!

Imorgon blir det fredagsmys för hela slanten!

bvc

Imorgon ska vi till BVC och väga och mäta Junet. Nu gissar jag på att hon väger 9 kilo och är 73 lång. För en månad sen vägde hon 8500 g och var 71 lång.
Ska också fråga vad vi ska göra med hennes kräkande, hon kräks ju lika mycket som hon alltid har gjort, trots att alla sa att det kommer gå över när hon börjar äta riktig mat, nu har hon ätit riktig mat i 4 månader!
Så vi får se vad Marie säger...

awellawell

Jag vet inte, händer inte så mycket nu för tiden, har inte direkt något att skriva om.
Igår var jag i alla fall förbi Stina en sväng, sen gick jag och Maria till åsby och idag tänker jag inte gå ut i blåsten! Hoppas det kommer några helvetiska dagar nu så att det blir vår snart!

Igår lade vi ut vårat v-rumsbord på blocket, ska köpa ett nytt på IKEA när vi fått det här sålt!
Och så bokade jag 3 biljetter till "1 2 3 Schtunk" igår! Jag, mamma och lillasyster ska gå och det ska bli så roligt! Denna gång spelar dom "Onkel Vanja" och jag kan bara säga TACK till Stina som tipsade om det på sin blogg!
Jag var på "McBeth - alla dör på slutet" när jag gick på gymnasiet och jag garvade arslet av mig i 2½ timme!

håhåjaja!

Sitter här med en lätt huvudvärk. Är så otroligt trött på snön och det här vädret nu! Nu vill jag att det ska bli vår!
Jag är så lättretlig just nu och jag tror att det är vädrets och snöns fel...

Och inatt vet jag inte vad Junie höll på med, gick säkert upp en gång i timmen och stoppa nappen, vid 5 fick hon välling och efter det låg hon och prata/skrek åt sina djur i sängen.
Efter det har dagen rullat på ganska bra, vi gick ut och gick en otroligt jobbig promenad, jag var inte direkt motiverad och ville helst vända om så fort jag kommit utanför dörren.

Imorgon blir nog en bättre dag!

RSS 2.0