.

 

 


summer.


älskling.
street art, portugal.
.

Bilden är för två veckor sedan. Två veckor har redan gått sen vi kom hem! Jag förstår ingenting. Vart har den tiden tagit vägen? Helt sjukt vad allt går fort! Lite bloggtorka har jag, fast jag har inte så mycket tid att sitta här över huvudtaget. Prioriterar lite annat nu för tiden :)

Ha det bra alla människor i semester-sverige!
new.Ny bild på headern och vit bakgrund. det får räcka for now!

Om en halvtimme ska jag åka och jobba.

old-ish


Juns framsteg.

Jag har glömt att berätta att Junie kan ta sig ner från soffor och sängar själv nu, det kom över en natt så vände hon på steken och halar ner. Hon har också blivit så lång att hon når nästan allt som ligger på skrivbordet, hon kan stå själv och nääästan gå själv! Hon har också fått ett väldigt hett temprament.

Filippa på upptäcktsfärd.Tavira.
havet.


Jag tänker inte lägga upp någon bildbomb utan ni kommer nog få se lite bilder då och då istället, från portugal alltså! =)


borta bra men hemma bäst.

Nu är vi hemma, klev upp halv 4 inatt och planet lyfte vid 6. Efter 4½ timmes flygning var vi hemma i Sverige, sedan dess har dagen rullat i lagom tempo.

Vi har haft det helt underbart! Vi har gjort alla möjliga saker, varit till ett vattenfall, sett hur många storkar som helst, badat i havet, glassat i solen och bilder kommer i veckan.

Imorgon är det jobb som vanligt!

RSS 2.0