ne-ne-nervös.

Nu är det inte långt kvar! Jag börjar bli lite pirrig i magen faktiskt. Längtar som en toook! Just nu längtar jag mest till att få flyga, men inte långt efter ligger värmen och semestern!

Det beror på hur sent vi går upp imorgon och hur mycket jag kommer på att göra innan vi åker, har jag lite att göra svänger jag nog in här en sväng innan vi åker, om inte, heeeeeeeeeejdååååå!

05.30

Idag gick vi upp 05.30, alltså ungefär som vanligt. Skillnaden var att jag inte var trött och seg och somnade om hela tiden som jag brukar, nu var jag jätte pigg och hoppade upp som en gasell och tog Junie under armen.

Idag är det packa packa packa och städa städa städa som gäller för imorgon vid 8-tiden så åker vi härifrån!
Jag längtar jätte mycket tills jag får använda min nya baddräkt!

Nu har jag gått ner 10 kilo också, hur bra är inte livet nu?! =)


...my...god...

Idag är det jobba som gäller, kort dag också tror jag det blir. Min sista dag på 2 veckor! Jag fattar inte att denna dag är här nu, som jag har längtat! Efter det ska Maria vaxa mina ben, sen ska vi moffa jordgubbar och kladdkaka!
Jag är glad för det är dåligt väder och jag hoppas att det är det hela helgen så vi blir extra glada när vi kommer till portugal ;) Men sen när vi är borta kan jag väl önska fint väder åt er =)

tre.

Det är nu tre dagar kvar! En arbetsdag, en kort och skön arbetsdag, fönsterputs på morgonen, börjar halv 9 också, skööönt, och städning på förmiddagen, sen slutar jag! My god. Ledig i 2 veckor. My god.

sex.

Sex dagar kvar. 6.

Idag efter jobbet åkte jag och fixade pengar till resan sen åkte vi till Veronica och Filippa, Junie fick gunga lite och hon höll på att garva ihjäl sig! Jag filmade lite och jag ska se om jag kan fixa in den här så småning om.
Vi tittade på Filippas nya lekstuga och gick sen in och pratade lite (läs: mycket) om resan.

För er kanske det är en liten sak att åka ut och resa men för mig är det hur stort som helst! Tjoho!

söndag.

Nu är vi här igen, söndag. Jag hoppas att denna vecka går lika fort som dom senaste har gjort. Men det skulle inte förvåna mig om den här går sakta bara för att jag längtar till något. "Något" är lika med Portugal. Om en vecka är vi där, om prick sju dagar är vi inte i sverige längre! Och två hela veckor blir vi borta. Jag hoppas att det är regn och rusk här hela veckan så det blir extra skönt att komma dit bort! Det ska bli så otroligt spännande att se hur det ser ut där, jag har fått höra en massa men det är ju en helt annan sak att uppleva det med egna ögon!
Ska bli spännande att se hur det går att flyga också, dels för Junies skull och dels för min ;)

Junie står nu upp själv lite då och då, racear med gå-vagnen men har inte fått en enda tandsing än! Det skulle inte förvåna med om hennes 5-månaders kusin får sina före ;) Men det är ganska skönt, gör det inte ont när hon ska bita på en i alla fall!

Ante&Lina

Igår fyllde Ante år, så vi åkte och fikade och gosade med Junies kusefin Wilmer!


En dag.


Junie fick äta mat själv för första gången :)Hjälpa pappa.


somna konstigt.

mått

Tittade nyss över mina gamla mått och insåg att jag gått ner:

-6 cm runt låren
-12 cm runt magen
-13 cm runt midjan
-10 cm runt brösten
-3 cm runt halsen

Jag är nöjd! Visst har jag tänkt att gå ner ännu mera framöver, men nu har jag inte orken att riktigt tänka på hur bra jag äter, och så är det så svårt att hitta bra matrutiner på jobbet. Inte något att skylla på egentligen, jag ska bli bättre! Men nu dom senste veckorna har jag inte ansträngt mig för att gå ner i vikt men ändå så gör jag det, det är bara att tacka jobbet, nu är det därifrån jag får all min motion! :P

Jag har gått ner nästan 9 kilo också! *klapp på axeln*

nytt.

Nu har jag målat en ny header :) Nöjd blev jag å!

hårda dagen.

Idag har jag jobbat arslet av mig. Eller det gör jag varje dag, jag tror nog faktsikt inte att alla skulle kunna jobba där jag jobbar! Men det är kul, jag klagar inte! =)
Imorgon är det redan fredag och nästa vecka är min femte vecka jag jobbar!
På lördag och söndag blir det kalas för Junie, kul! vet dock inte fortfarande hur många som kommer på söndag...?


föräldrar-träff.

Idag så kom hela föräldrargrupps-gänget hit! Vi mös på vår baksida med kaffe, kakor, griniga, trötta och glada ungar :) så, här kommer en bildbomb!
lördag.

I lördags spenderade vi dagen med fam. Larsson/Stenby. På kvällen blev det galenskap och pizza hos oss!


frillan!
erhm...

statistiken flög visst upp igår, och jag skrev ingenting, ehhehhee.
Jag var så trött! Jag orkade inte! Kanske skriver mer senare, we'll see! Idag ska jag få massa fint besök så jag kanske inte pallar :)

RSS 2.0