Kom igen, people!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


some pics.

Här kommer lite bilder från... förra helgen? Eller var det helgen innan det? Wellawell, lång tid sen i alla fall! Från farfars kalas.


Jun med sin morfar.


Jun med sin moster (checka in Junies "devil-eyes")


Jun med sin "gammel-kusin"



Natten.


Ni har väl inte glömt ställa om klockan?


Natten har faktiskt varit helt OK! Jag trodde ju att den skulle bli värre än natten till igår, men Junie vaknade bara en gång vid halv 2. Fick lite välling och somnade om efter en stunds pratande. Och imorse ville hon gå upp vid 7 (eller 8 om vi räknar den nya tiden).

Junie har fortfarande lite feber så det blir till att stanna inne idag. Fast jag tar nog en sväng med cykeln!

fuk funie

Junie:
Jag hoppas verkligen det kommer några tänder nu så att dom första är avklarade. Inatt sov hon bara några timmar, ingenting hjälpte och jag hoppas verkligen att hon sover bättre inatt, men det tror jag inte hon kommer göra för hon har mått sämre idag än hon gjorde igår. Imorse ville hon gå upp halv 6. Idag har hon haft feber och magvärk (eller jag antar att det är magvärk) och så där. Febern gick ner lite efter lite alvedon och hon blev mycket piggare. Vi åkte hem till mamma en sväng på em (innan jag visste att hon hade feber) för hon verkade vara ganska pigg på fm, men direkt när vi klev in där blev hon grinig och allt blev jobbigt, hon ville inte göra någonting hon bara grät hela tiden. Så vi åkte hem nästan lika fort som vi kommit dit..

När vi kom hem fick jag sova ett par timmar på soffan i alla fall, och Junie sov i sin säng (som vi btw har flyttat ner, alltså, ligg-grejen har vi flyttat ner så hon inte kan trilla ur om hon reser sig.) och så har vi moffat pizza ikväll.

Kände att det här blev ett riktigt rörigt inlägg, men ja. Klockan är mycket och nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas ni förstod i alla fall :)

trött!

Idag har det hänt mycket. Jag gick ut och gick på förmiddagen, var ganska drygt runt sjön, gruset har blivit så blött och tungt så det tar emot så mycket när man drar vagnen. Men jag klagar inte! Hellre så här så att snön försvinner och sommaren kan komma.
Efter lunch åkte jag och Junie med mamma in till stan, det var kul och jag kom hem med två par nya byxor till Junie.

Hem efter det och vila upp sig en stund innan Ramona kom och vi gick till sporthallen och simmade. Blev 30 längder idag och promenad hem igen. Skönt att få prata av sig lite och det är alltid lika kul att träffa Ramona!

Nu är jag trött, jag kom hem lagom till "Så ska det låta", kikade på det och nu står Let's Dance och rullar på tv'n. Kommer nog bli en tidig kväll!

Rickard har sovit hela dagen, han är sjuk, stackarn! Feber och allt.

upptagen.

Jag är upptagen om dagarna och trött på kvällarna, det är därför jag inte har skrivit något här på länge, gott folk!

Idag ska jag nog ta premiär-rundan på cykeln. Var ute och powerwalkade (utan vagn för en gångskull!) runt sjön igår och såg att det bara var snö och slask på enstaka ställen. Mest vid sjön, men det får jag väl stå ut med!

Ikväll ska jag simma också, det ska bli så skönt!

1 2 3 Schtunk

Ser ni någon gång att 1 2 3 schtunk ska spela en pjäs någonstans, tveka inte, boka en biljett. Pengarna man lägger ut för att se dom är så värda! Alltså, ni kan inte föreställa er hur roliga dom är. Jag satt igår och skrattade konstant i 2½ timma. Dom är sanslöst roliga! Det går inte ens att förklara med ord.

idag=teater+barnlediga

Kan inte snön försvinna nu så jag kan få gå ut och cykla? Fast igårkväll (!) var det 4 plus så det är nog ganska snart det kommer att ske. Vet inte och orkar inte gå och titta hur varmt det är nu.

Nu på förmiddagen tror jag att jag ska gå en sväng till Ramona, om inte planerna har blivit ändrade.
I eftermiddag ska Junie hem till sin morfar och sova där över natten, jag ska åka in till stan och gå på 1 2 3 schtunk med mamma och evelina! Det ska bli riktigt roligt och jag längtar som en dåre!

Monark Karin

Jag har nu köpt en cykel! Det blev en Monark "KARIN". Skitcool och as-snygg!


Och så är det en liten pinuppa högst uppe på ramen på båda sidorna!
Nu är det bara en stol till Junie som fattas!

vv.

nu har jag gått ner 6 kilo, prick! Och 0,7 kilo sedan förra veckan. Det är riktigt skönt och jag känner hur kläderna börjar sitta löst.
Nu väger jag 75,6 och har 0,6 kilo kvar till min första målvikt. Härligt!
Jag skulle vilja gå ner så jag väger mellan 62-65 kilo, tror jag, så det är ju en lång väg kvar men fortsätter jag som jag gör nu tror jag att det kommer gå galant!

skit.


jag tänker inte titta på melodifestivalen något mer! Jag blir ju bara så upprörd, haha! Det är aldrig den jag vill ska vinna som vinner och för det så kommer alltid sverige bland dom sista i stora finalen. Men vi får väl se hur det går den här gången. Hon kan ju, mot all (min) förmodan, komma högre upp än top 5 sämsta.

kryp.

Måste säga att det är så skönt att det är ljusare ute nu på morgnarna, och kvällarna också för den delen. Men som idag ville Junie gå upp kvart i 7, igår med, och det gjorde mig ingenting för jag blev pigg för det var så ljust! Härligt!

Men idag flyttade jag över Junie till vår säng när hon vaknade, så hon satt där och lekte lite och jag halvsov. Efter en stund tittade jag upp och då stod hon i krypställning! Alltså, vi har ju sett att det varit på gång, men shit vad fort det gått! Så snart har vi väl inte en lugn stund här hemma! :)




Skelögda J ;)

dagen=stan+simning

Dagen började lugnt, vi chillade och mös här hemma. Vid lunch åkte vi in till stan.

*Lasarettet, dr. Häggblom. Det gick bra, tog 20 minuter och R. ska höja sin medicin ytterligare. Får se hur det går.
*Skiljebo, R's bror Kalle (jag gick till Evelina). Det var jättekul att träffa Eve igen, var för längesedan. Vi hade mycket att prata ikapp!
*Synda på MAX. Men gott var det!
*Arken ZOO. Köpte nya växter til firrarna, väldans snyggt blev det!


Och nu ikväll har jag simmat med Ramona (eller, min s.k "nyaa bäääästiiiis") och Stina. Jag hurtade på som fan och simmade 1.5 km! Hurtigt av mig, va? Var hur som helst jätte skönt, och välbehövligt!


God kväll!

Just nu är jag trött, men för en timme sen var jag supertrött! Var rädd att somna till grey's (precis som jag gjorde till desperate igår...) men jag höll mig vaken! Så snart ska jag i alla fall gå och lägga mig i sängen, läsa min bok och sen somna på stört.

Idag har jag varit på IKEA med Ramona och My, det var mysigt, vi strosade omkring där (och trängdes med andra människor) åt lite mat, köpte lite grejer och åkte hem igen!
Efter det gick jag till försäkringskassan och höjde min mamma-peng igen, handlade lite mjölk och gick till BVC och hämtade en liten dagis-lapp och allt det hann jag på 20 minuter! Jag hurtade på som fasiken!

Och så har jag bakat bullar, stora vaniljbullar fick det bli! Skitgoda. Men dom ligger i frysen nu för att jag inte ska äta upp alla på en gång. Så har ni vägarna förbi och är sugna på lite kaffe och en bulle så välkomna in!

Natti!

God morgon!

Ännu en dag med helt underbart väder! Så härligt.

Idag var det väg-dag och jag har gått ner 1.6 kilo på en vecka! otroligt. Och så har jag gått ner 5% av min vikt, 5.3 kilo allt som allt och är snart vid mitt första delmål! Bara 1.3 kilo kvar!

Igår simmade jag, ramona och ramona, vi tog i som fan och simmade 40 längder = 1 km! Det var jobbigt och det är väl tur att man kan pausa lite.


maamaa

Idag sa Junie "mamma" för första gången! Mammas stora tjej!

härliga dag!

Vilket fint väder vi fått, i flera dagar till och med! Jag klagade inte ens på vädret igår, fast inte solen var framme.
Idag skulle vi lämnat in bilen men den verkade bara ha lite humörsvägningar förra veckan så vi gjorde inte det. Får väl se om den får pms och måste lämnas in lite senare.
Idag ska jag gå en låååång promenad i solen tänkte jag, kanske ta med mig kameran också, få lite inspiration tillbaka. Vill någon följa med är det bara att lyfta telefonen, ni har mitt nummer.

Den här veckan kommer nog bli skön, jag tänker inte stressa med någonting, jag hade bara tänkt att vara! Det enda jag har planerat är att simma imorgon och fira farfar (som fyller 70 år) på lördag!

piroger!

Nu ska ni få se bilder på när jag gjorde piroger för första gången i mitt liv, och för första gången med min nya pirog...maker!




Junie och pappsen hjälpte till.


Steka köttfärs.


Pensla på ägg, häll i köttfärs och tryck sedan ihop!


Ogräddade och inte så fina, hade väldigt bråttom!


Resultatet! Och goda blev dom!


drömmar och verklighet.

Inatt drömde jag att jag gick runt i västerås naken. Elle nästan naken i alla fall, jag hade byxor på mig men ingenting på överkroppen. Och i början av drömmen gick jag runt med en väska så den skulle ha gjort så att jag på något sett inte var naken, men sen lämnade jag den någonstans och folk sa till mig att jag skulle sätta på mig en tröja "för gudsskull!"

Nog om det. Idag gick jag och Ramona till åsby och fikade, det var nice även fast jag höll på att svettas ihjäl när vi kom in. Det var riktigt skönt ute också. Och en promenad fick vi!

akvarium.


Idag har vi varit till djuraffären och köpte nya lysrör och 4 nya fiskar till vårat akvarium! Så nu har jag ägnat hur lång tid som helst till att göra rent där i (såg ni, JAG har gjort rent det!) så nu är det så fint!
Vi har liksom inte haft någon ork till att göra rent där i på hur länge som helst, men nu tog jag tag i det och bra blev det. Ni ska bara se!

sällskap och sim.


Vilket wonderful väder vi har haft! Skönt att se snön rinna (!) utanför vårat fönster, alltså, det har smält och åker nu ner från balkongerna över/taket. Nice.

Ramona och My kom förbi idag, vi fikade (alldeles för mycket för min del...) och gick ut och gick. Det var helt underbart och solen riktigt värmde i ansiktet! Och tack för riktigt trevligt sällskap!

Ikväll åkte jag och hämtade Stina för att sedan ta oss vidare upp till sporthallen. Simma stod på listan, sagt och gjort! Jag känner mig riktigt solt för jag simmade nästan en kilometer! Och så har jag gått två promenader idag. Så det där fikat (och popcornen som jag nu ätit...) gjorde nog inte så mycket!

glajsingar.



Ja, bilden är väl kanske inte den mest smickrande, men strunt samma, checka in brillorna!


Sötunge







hur glad kan man bli?

@ Maddes.




Wilma, Junie.


Lily.


.





"Ååhej!"




stan+tv

Idag åkte jag till stan med Stina och Josse. Och så ska jag till stan på torsdag, känns som att jag spenderar all min tid där, men det är kul!
Jag hämtade mina glasögon, ni får se bilder sen. Och så hetsade vi runt och letade kavaj åt Stina.
Kom hem och gick en snabb promenad runt sjön med Madde som är hemkommen från Thailand nu!

Ikväll börjar ungefär tusen bra program på tv'n, så nu har jag inte tid att sitta här längre!

snökaos!

Idag åkte vi in till stan och det gick bättre än jag trodde! Jag trodde det skulle ta två timmar att åka dit och två timmar att åka hem. Men det var bara på hemvägen vi fick köra lite kringelikrok-vägar så det var skönt! Fast mamma körde, så jag slapp.
Jag kom hem med lite kläder till Junet, 2 muggar och ramar. Och en fin-fin väska till mig själv!
Det var en bra dag, vi åt på IKEA, Junie var på bra humör och allt var bara bra.

Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt och myst framför tv'n och jag går nog och lägger mig tidigt, är trött som ett as!


RSS 2.0