lördag.

lördag igen! så skönt. den här veckan har bara flygit iväg av någon anledning, men jag klagar inte :)
idag är det kalas för Dante som fyller 2 år imorgon, helt otroligt! den lilla korven blir 2 år redan. När man tänker på det kan man verkligen börja fundera på vart tiden har tagit vägen!

I veckan flyttade min mamma hit också, så nu bor hon en kvart ifrån oss istället för 2 timmar :)

Och inga bilder får ni än, jag har faktiskt inte lagt in en enda bild på datorn sen vi flyttade hit... helt otroligt..!

Ja, ville väl bara att ni skulle få veta att jag lever ;)

long time no see.

Vi är färdigflyttade och trivs till tusen. Fortfarande står en del kartonger orörda och 3 rum och 3 hallar är omålade. Och lilla toan. Men det kommer, det kommer! Junies rum är klart, i alla fall väggarna. Och köket är halvklart, tapetseringen är i alla fall klar. Vi får ta det som det kommer och jag vill inte stressa. Skönt att veta att här kan vi bo hur länge vi vill i alla fall, bo in oss lite och känna efter hur vi vill ha det. Det blir bra :)

Helgen har varit bra, synd bara att dom går så fort! I fredags var maria här hela kvällen, vi hostade ikapp, löste korsord, tittade på idol och åt chokladfondue.
Igår lunchade jag och Jenny på Kina. Sen svalde Junie en häftklammer och fick äta sparris (efter att vi pratat med 1177), lekte i lekparken lite. Stina och Dante kom förbi en sväng på kvällen och efter det var det bara lördagsmys.
Idag ska vi på besök och vi får besök, sen tänkte jag hinna måla lite :)

Så där, nu fick ni en liten uppdate efter 2 veckor ;) Blir kanske lite oftare nu när vi har internet igen ;)

RSS 2.0