Finally.

Nu har vi rivit klart all tapet på 3 väggar, bara lite spackel och lite slipning kvar, sen ska vi måla! Äntligen. Det tar sån tid när man måste jobba också, hinner inte med allt samtidigt!

Tog en järntablett idag, jag ska bara ta dom varannan dag, och så fick jag tips från en på jobbet att äta a-fil när jag tar dom, så det gjorde jag idag och mår inte alls lika illa! Skönt!

Och ikväll ska vi äta tacos. Ovanligt.

v. 23





Tröttast i världen.

Mina järntabletter hjälper inte så mycket, tror jag. Jag mår bara illa av dom och blir inte ett dugg piggare..? Igår kom jag hem och var svintrött, orkade inte ens slipa på väggen lite grann! Somnade när Rickard kom hem, vid 6, han väckte mig vid 21.30, jag borstade tänderna och somnade igen och sov för natten... Och så vaknade jag för en halvtimme sedan! Jag har alltså sovit som en stock i 13 timmar. Och nu är jag otroligt hungrig och måste äta!

Bara jobb imorgon, sen heeeeelg! Gud vad härligt. Sen jobba jobba jobba nästa vecka, sen far jag ner till mamma och firar påsken med att äta massa godis och onyttigheter.

Våffeldagen!

Idag är det våffeldagen och jag ska bannemig gå förbi affären och köpa glass på vägen hem från jobbet, sen blir det våfflor!

Fint väder är det också, men 9 minus grader?

Nu ska jag ge bosse lite mat!

Helgen.

Gudars vad helgen har gått fort!

Igår var vi hem till pappa och åt mat och fikade, sen åkte vi upp till Henke och Jenny och spelade spel, jag blev övertrött och skrattade bort hela kvällen! Hem och sova, sov gott hela natten och vaknade tidigt imorse, som vanligt.
Idag har vi rivit bort tapet från en vägg här hemma, så bara spackla den väggen kvar, sen har vi bara 2 väggar kvar.. Kommer nog bli bra!

Har nyss bakat en kladdkaka också, som vart lite för länge inne i ugnen, mest för att göra av med äggen som gick ut igår!

Sova tidigt ikväll, jobba imorgon.

Blomma.


Kläder.

Här är kläderna jag köpte igår!





Bilproblem för hundragfemtioandra gången.

I förmiddags skulle jag och Rickard åka till Håkans och sen hem till Jenny och Henke, som jag nämde tidigare. Vi hoppade in i bilen och åkte till Håkans, när vi var där inne kom det en farbror som sa att vi nog fått punka på bakdäcket, han såg det när vi körde in på parkeringen. SÅKLART! Allt ska hända med den där rackarns bilen! Så... jag kan inte byta däck..? Jag trodde inte Rickard kunde..? Men det kunde han! Va duktig han är. Så, efter ungefär 40 minuter fick vi bort dom där jäkla muttrarna eller vad det heter för dom satt som sten och ja, efter ett tag kom vi i alla fall iväg.

Sen åkte vi och fikade, sen åkte jag hem och rickard ska hjälpa dom med källaren så nu har jag lite ensam tid och den tänkte jag först spendera här, sen dammsuga, sen kallar soffan!

Morgonmys.

Idag har vi myst med bosse hela morgonen, h'n reagerar jätte mycket på rickards röst! Och så känns det så skumt när han bufflar omkring där inne, vår lilla buffel!

Igår var jag till västerås och köpte rickards present och 2 bodys och 2 par strumpor till bosse, bilder kommer sen!

Snart ska vi hem till Henke och Jenny och ikväll bär det av till pappa!

say what?!

gick in och kollade hur mycket pengar jag har på kontot, bara för att liksom, och så såg jag att jag fått mina pengar! HALLELUJA! jag trodde jag skulle få dom om en vecka! Fy fasiken va härligt. Så om en vecka får jag MER pengar för jag jobbade några dagar förra månader, åh jag dör av härlighet. Som jag har längtat!

Nu ska jag genast gå och köpa fredagsfika till jobbet! Jag jobba ju för Inger och det är hennes tur idag så.


Åh, va glad jag blev nu.

Håhåjaja!

Jag får jobba 2 veckor till på jobbet! PENGAR! Och fortsätter det att vara sånt här väder blir det inte direkt en börda att jobba.Härligt härligt!

Greys anatomy.

Igårkväll tittade jag på Greys Anatomy och sist jag grinade till det så mycket som jag grinade igår var när Danny dog, alltså var det ett väldigt gripande avsnitt igår eller så har jag bara blivit mer överkänslig, jag tror det var en blaning av båda!
I alla fall så tjurade jag så både min tröja och täcket blev helt blöta! Sjukt jobbigt var det. och så var jag nog lite övertrött också.

Om en timma ska jag gå till bussen. På ett sätt hoppas jag att jag får jobba i någon vecka till och på ett annat hoppas jag att jag får vara hemma. Det skulle ju vara bra om jag får jobba mer, jag skulle ju inte direkt bli ledsen. Men det skulle samtidigt vara så skönt att vara hemma nu och kunna ta allt i min egen takt, så jag kanske inte får så ont om dagarna, plus att solen är här!

Solsken!

Jag blir så glad när solen skiner! Hade ingen lust alls att jobba idag, ville bara vara ute!
Hoppade i alla fall av bussen vid sporthallen och gick hem därifrån, skönt.
Fick också veta idag att jag kanske får jobba längre! Inger ringde idag och sa att hennes nacke inte blivit bättre. Hon skulle ringa imorgon igen och säga om hon skulle bli sjukskriver längre. Annars är det min sista dag imorgon, skulle ju vara bra med några veckor till, helst så länge jag orkar jobba! Fast jag känner av foglossningen mer och mer för varje dag som går, men det är bara att stå ut! Jag ska inte klaga.

Riktig stressdag var det på jobbet idag, jag stog i disken och det var full rulle hela dagen! Mamma mia säger jag bara. Fast skönare det än att allt går jättesakta, då får man ju aldrig åka hem. Skönt också att jag bara jobbar 5 timmar om dagen.

Idag, när jag kollade på top model (!!!) så sparkade bosse jättemycket så det syntes utanpå magen, WOW! Fast det känns lika overkligt för det. Och såklart var det när Rickard inte var hemma, han lär aldrig få känna en spark, haha.

om 10 minuter ska jag tvätta också!

Tjong tjong!

Gött.

Dagen började med spöregn sedan vidare till blötsnö och nu solsken och blå himmel? Perfekt! Var så skönt att jag hoppade av bussen en massa stationer för tidigt och gick hem i vår-värmen.

Jävla stressig dag var det på skolan också, mamma mia säger jag bara. Och så tycker jag att lärarna borde jobba i köket i en vecka så dom kanske lär sig att uppskatta maten dom får och att dom faktiskt får tallriken diskad.

När jag kom hem hade jag fått post från mvc, tider för föräldrargruppen, yes! Va roligt, som jag har längtat! Första är 15/4, 14/4 ska jag till kontroll på mvc också, massa kul!

Bilproblem och trötthet.

Bestämde mig för att lyxa till det och ta bilen imorse isället för att åka gratisbuss. Fast bilen ville nog stanna hemma för han började krångla och bråka med mig men med lite svordommar åkte han iväg i alla fall! Bråka inte med en gravid kvinna! hähä.
Pappa lovade att han skulle operara bilen i alla fall, så då kanske han börjar må lite bättre.

Dålig dag på jobbet och på dåligt humör, varför vet jag inte, blev inte ens så arg på bilen, mest nervös för att den skulle få för sig att stanna på kolbäcksvägen. Efter att jag ätit blev jag i alla fall på bättre humör, men då var ju dagen nästan slut. Trött är och var jag också.. måste verkligen gå och köpa dom där järntabletterna, men det blir om 1½ vecka när jag (förhoppningsvis) får pengar. Ska däremot köpa lite messmör och proppa i mig, och kanske lite spenat. När jag kommer ihåg det.

När jag kom hem vart bosse helt vild! Antingen för att han fick en macka av mig eller för att han gillar top model, jag tror på det sistnämnda!

Snart kommer Rickard hem också, då får jag höra vad han fick göra idag!

hejsvejs!

Vår.









Och var har alla träd tagit vägen?!

Vårtecken!

Såg mitt första vårtecken på promenaden idag, en larv!

 

v. 21

jag blir bara tjockare och tjockare! Vart ska det här sluta? höhö.


Listus.


Sova:
Spjälsäng
Madrass
Lakan
Täcke
Kudde
Spjälsängsskydd
Påslakan och örngott
Mobil


Vagn/promenad:
Barnvagn, bara hämta kvar!
Skötväska
Regnskydd
Täcke
Kudde
Lakan
Örngott
Åkpåse
Fårskinnsfäll
Filtar


Omvårdnad:
Skötbord
Skötbädd
Blöjor
Tvättlappar frotté
Salva Inotyol, Idomin
Termometer rektal
Tvättcream
Nagelsax trubbig
Nagelfil
Näsfrida
Badcape
Badbalja
Badolja
Blöjhink
Tops
Puder


Matning:
Nappflaskor (+ rätt napp/hål)
Flaskställ
Flaskborste
Ersättning
Bröstpump


Mamma:
Bindor
Amningsbh
Amningsinlägg
Bröstvårtskräm


Kläder
Pyjamasar
Byxor storlek teeny tiny nyfödd
Långärmade tröjor storlek lite större
Strumpor
Lite uppdaterade bodys (lång och kortärmat) med knyt i sidan

 

Övrigt:
Walkie talkies
Filtar
Babysitter
Babygym
Plastad frotté
Bilbarnstol
Bärsjal


Bilbarnstol!

Här är vår nya bilbarnstol också!


Dimma.

Vaknade en morgon för någon vecka sedan och det var massa dimma! Fast, jag var tvungen att åka och jobba fast jag helst skulle velat vara hemma och fotat en massa!


Sovrummet.





Panelen blev vit!


Danke!

Tack stina, för kommentaren, måste lägga in den listan här också, så jag håller reda på den!

1. kudde, täcke och sånt till vagn behövs inte om du har åkpåse. kanske en filt eftersom det kan vara mysigt till sommaren och sådär.
2. puder = potatismjöl, det bästa och billigaste.
3. vänta med pump och bröstvårtscreme.
4. plastad frotté är för att skydda sängen mot kiss och kräkolyckor, kan vara bra att ha en i vagnen också om lill*n ska vara där under sommaren.
5. köp ingen dyr babysitter, vi köpte den billigaste och den fungerade skitbra. men får ni ett kolikbarn så kan en babysitter med vibrator vara bra.

Listus.

Snodd av Stina, just för att jag själv inte riktigt vet vad som behövs!


Sova:
Spjälsäng
Madrass
Lakan
Täcke
Kudde
Spjälsängsskydd
Påslakan och örngott * 2
Mobil


Vagn/promenad:
Barnvagn, bara hämta kvar!
Skötväska
Regnskydd
Täcke
Kudde
Lakan
Påslakan
Örngott
Åkpåse
Hjulskydd
Fårskinnsfäll


Omvårdnad:
Skötbord
Skötbädd
Blöjor
Tvättlappar frotté
Salva Inotyol, Idomin
Termometer rektal
Tvättcream
Nagelsax trubbig
Nagelfil
Näsfrida
Badcape
Badbalja
Badolja
Blöjhink
Tops
Puder


Matning:
Nappflaskor (+ rätt napp/hål)
Flaskställ
Flaskborste
Ersättning
Bröstpump


Mamma:
Bindor
Amningsbh
Amningsinlägg
Bröstvårtskräm


Kläder
Pjamasar
Byxor storlek teeny tiny nyfödd
Långärmade tröjor storlek lite större
Strumpor
Lite uppdaterade bodys (lång och kortärmat) med knyt i sidan

 

Övrigt:
Walkie talkies
Filtar
Babysitter
Babygym
Plastad frotté
Bilbarnstol
Bärsjal


Halva!

Idag har jag gått halva tiden också, i graviditeten! 140 dagar har gått och 140 dagar har jag kvar! Lilla bosse.

Igår kom jag på också att tiden kommer inte stanna eller gå baklänges, jag kommer bara bli tjockare och snart är det bara 10 veckor kvar... om 10 veckor är det 10 veckor kvar! Och då är det SNART! Jag kan inte riktigt fatta det! hjälp...

Tröttsamt.

Idag är jag trött, jättetrött! Har sovit några timmar på soffan efter jobbet.
Stog i disken på jobbet, det var hur lungt som helst så jag hann t.om sitta ner en stund! Skönt.

När jag kom hem hade jag fått post, från försäkringskassan igen. Och visst hade jag kryssat i FEL ruta på pappret så nu får jag vänta 2 veckor till på pengar, 37 kr kvar på kontot, here I come! suck..
Fast jag tycker faktiskt inte att det är så mycket mitt fel, eftersom jag aldrig i hela mitt liv fyllt i en sådan lapp gick jag ner till ams för att dom skulle hjälpa mig och för att dom måste skriva på pappret innan jag kan skicka iväg det. 
Både första och andra gången, andra gången hade jag ju glömt fylla i någon ruta alls, så när jag kom ner dit fyllde jag i en helt ny lapp, med deras "hjälp", och sa tydligt att jag inte vet hur man gör och att jag behöver deras hjälp, hon hjälpte mig med varenda punkt, inklusive "fel-ruta" punkten. Det var hon som sa att jag skulle fylla i den rutan, fel ruta.
Så, när jag kom hem blev jag arg som ett bi, gick med starka steg ner till ams med orden i halsen och när jag kom dit hade dom... stängt... så klart, då kom jag på att det är torsdag och att dom öppnar imorgon igen, så då får jag ta nya krafter efter jobbet och gå dit och skälla på dom.

Rickard var också på "arbetsintervju" idag, fick veta att han fick praktikplats där och att han börjar på måndag! Kul för han, fast det blir väl ungefär samma lika som förra praktikplatsen han hade, han blir utnyttjad för sina kunskaper, när tiden är ute säger dom att han inte får något jobb, allt för att tjäna pengar...

Dagens.

Idag har vi hunnit med myyycket! Mamma mia säger jag bara. Gick en sväng till ams på förmiddagen, när jag kom hem rensade vi klart i sovrummet och sen började vi måla panelen. Det tog några timmar med mat och bull-pauser! Men bra blev det, och så möbbla vi om på samma gång också, det var nog det jobbigaste för vi har en sån dryg feting säng som väger typ ett ton.
Kommer bilder sen.

Imorgon=jobb.

bilbarnstol och tårta!

idag hämtade vi som sagt bilbarnstolen vi köpt och, gah! Va nära det känns, fast ändå så långt bort! Så himla skönt att vi har "allt" köpt, nu kan vi köpa de andra grejerna när vi känner för det.
Vi började prata om att göra om vardagsrummet här hemma också, vill få det ljusare och möbbla om en del, så det blir vårat projekt tills bosse kommer. Och så ska vi möbbla om i sovrummet så vi får plats med spjälsängen sen också, och så imorgon ska vi måla bröstpanelen vit. Jag och Veronica lyckades äntligen övertala Rickard att den SKA vara vit! Så, efter besöket hos Veronica och Filippa åkte vi till Cheapy och köpte färg!

När vi kom hem gick jag till MVC och pratade lite. Och så stack hon mig i fingret och jag fick veta att jag har lågt järn-värde så nu ska jag börja äta järntabletter. Och så ska jag tillbaks om en månad!
När jag kom hem igen gick vi till Farfar som fyller år idag, hipp hipp hurra! VI fick tårta.
Kom hem igen och rensade ur massa skit från v-rummet, har dock en massa skit kvar som ska bort på något sätt. Rickard rensade också ur lite under sängen och slängde en massa skit som han tänkte ta ner i källaren.

Okej, men.. Hejdå!

Ledig!

Idag är jag ledig för idag ska jag till mvc och prata om min foglossning, hoppas jag kan få nå bra tips.

Innan jag ska dit ska vi nog åka till rickards syster och hämta barnbilstolen hon köpte till oss igår! Hittade en på extrapris, eller det var ett erbjudande från en leksaksaffär i köping, så vi fick den sista! Snacka om tur. Så då har vi nästan allt, i alla fall såndana där stora grejer, skötbord, bilstol, vagn (eller ja, den hämtar vi ju sen, men ändå) och spjälsäng skulle min kära mami köpa!
Så snart, när vi inte behöver bekymmra oss över alla dom där kostnaderna kan vi köpa alla små-prylar! Kul!

På fredag har jag gått halva tiden också, hoppas resterande tid går fooort!

Urk.

Igår var vi hem till Henke och Jenny och blev bjudna på mat! Vi hade det trevligt. När vi kom hem somnade jag... på en gång, like always.
Sov jätte dåligt och gick upp och kräktes (?) några gånger... skitdrygt! Vaknade sen vid 6 och kunde inte sova, somnade tillslut vid 7 och sov i 2 timmar och nu är jag uppe!

Idag ska jag bara vila upp mig tills jobb imorgon.

Tatuering.

Maria tatuerade sig lite mer igår, så jag fick väl ta kort på det då!


Stor!

Idag går jag in i v. 20 och bosse är 25 cm lång läste jag! WOW! va stor bebis jag har i magen! Helt sjukt overkligt.. ser h'n fortfarande som en liten plutt på 10 cm.

Snart kallar jobbet! eller ja, om 1 h och 20 min ska jag gå till bussen. Så skönt att jag vaknar tidigt av mig själv!
Skönt med fredag, imorgon ska jag sova länge. Och imorgonkväll ska vi till Henke och Jenny och ha det trevligt!


Stina, krya på dina killar och jag hoppas ni blir bra snart! Puss!

--- ---

Såg nu att nästan alla sidor skriver olika, så vi kan säga att bosse är runt 20 cm istället!

Påkommen.

Jag har kommit på mig själv att jag har fått ett kontrollbehov jag inte vill ha! Och det har kommit av alla rackarns bloggar jag läser! Känns som att jag måste ha koll på vad alla gör hela tiden! Och sån vill jag absolut inte vara! Så, jag har därför tagit bort några bloggar från bloglovin, såna jag tycker är onödiga att läsa, vissa blir jag rent ut sagt irriterad av att läsa och då kan man ju undra varför jag har fortsatt att läsa dom..?
Allt jag behöver bry mig om är vad jag och Rickard gör. Egentligen.

Ja, nu ska jag bättra mig i alla fall! Och kanske inte sitta lika mycket vid datorn.

Idag har jag jobbat, fick också veta att jag får jobba en vecka till, så nästa vecka och näst nästa är jag upptagen på dagarna och det känns helt underbart!

När jag kom hem, vid 3, åkte vi och storhandlade på maxi, så nu har vi massa mat hemma! Och inte en enda bok köpte jag på bok-rean!

Ehm... har inte lagt upp någon bild på så länge så här kommer en.. på agnes!


Buss och dålig penga-situation.

Jag hatar att åka buss, det är bland det värsta jag vet (efter mord, våldtäckt och otrohet), men idag var det riktigt skönt att åka buss hem efter jobbet! Och så är den gratis, det gör ju inte saken sämre!
Det finns så mycket att titta på när man åker buss, man kan koncentrera sig på något och följa det med blicken tills man inte ser det längre! Idag upptäckte jag husen i Näs, dom första man ser när man kommer till näs när man åker från Kolbäck, och fy fasiken va fula (många av dom) är! Många som har massa skit bredvid den lilla "altanen" vid dörren och färgerna på vissa av husen är ju gräsliga! Typ, mintgrön?!
Men i alla fall, när man har åkt en bit till så kommer det ett jättefint hus! Ett stort vitt med vinröda knutar.. Helt lovely! Sånt hus vill jag ha när vi ska flytta till hus, om typ 10 år (alltså kommer jag ha ändrat mig trettontusen gånger innan vi flyttar)! Fast jag vet ju inte hur det ser ut innuti men utanpå är den nästan så jag dör!

Jaja, nog om hus nu, vill bara gratta Ante och Lina till deras nya (jätte gulliga) hus! =)

När jag kom hem hade jag fått ett brev hem (wohoo! Jag får aldrig post!). Men det var inte så kul. Det var från försäkringskassan, jag skulle fått pengar igår, men i brevet stog det att jag visst hade missat att kryssa i en liten liten ruta, så vips, får jag vänta 2 veckor till på pengar! Jippie! You go, 37.50:- kvar på kontot!

Suck... Tur att man jobbar nu i alla fall, kan man ändå inte göra av med pengarna.

Just ja! När jag åkte bussen hem såg jag också att dom håller på och välter träd i skogen i lustigkulla?! Dom tar ju bort träd överallt i Hallsta nu! Hmpf!

Hejdå!

Jobb.

Den här veckan jobbar jag, hela veckan, och kanske nästa! Money, money. Men ack så trött jag är hela tiden. Skönt att det inte är långa arbetsdagar så jag kan åka hem snabbt och sova.

Idag var det fisk och barnen sa mer idag att maten var god än igår, och då var det ändå köttbullar! Se på fan.

I lördags kom mamma och tommy hit och hämtade ankan, vi bjöd på pizza!

Skulle verkligen behöva simma imorgon, men icke sa nicke, jobbet kallar!

Ja.. Hej då!

RSS 2.0