.


Gott nytt år, folks!



Hej och hå!

Idag är det sista dagen på 2009, vi kommer aldrig mer få uppleva året 2009.

Jag fick sova till klockan kvart i tio, med några upphoppningar som mat, toa, blöjbyte, napp och nalle.  Nu är det rickards tur, han sover på soffan. Junie går i gåstolen och har gjort det, hör och häpna, i en timme!

Igår var vi till Henke på dagen, han fyllde år och vi fick fika!
Efter det åkte jag med Anu och hennes Tindra till Maxi och handlade mat, det var för längesedan vi träffades och det är alltid lika trevligt att se dom!

Ikväll ska vi hem till Henke och Jenny och äta god mat, skratta bort tiden och skjuta raketer!

Happy new year!

Mått.



30/12
Lår: 62.5
-0.3
Mage: 109.2 -0
Midja: 92.2 -0.3
Bröst: 108.7
-1
Hals: 36.5 -0

Denna vecka har jag inte gjort så mycket, varit ute på få promenader och ätit julmat.

Onsdag 30 dec. 06.43



Imorse, kl. 06.30, tittade jag ut genom köksfönstret och där, långt till vänster såg jag något jag inte sett på så länge. Jag såg månen. Jag såg månen på ett annat sätt än vad jag brukar. Jag fick flashbacks och färdades 10 år tillbaka i tiden. Till tiden som var då med en lurvig hund och en blå dörr. Hemma.
Månen imorse var samma måne som hjälpte mig ta mig upp för den ishala stallsbacken, det var den månen som höll mig sällskap när ingen annan gjorde det. Det var den månen som höll mig sällskap när jag inte ville att någon annan skulle göra det. Det var den månen som var där, varje morgon och varje kväll.
Efter att ha känt mig vilsen i många år
fick den här månen mig att känna mig som hemma.



sv;

Madde: Jackorna hänger vi bredvid skåpet, har sättit upp krokar där, eller så får dom plats i en av garderoberna :)

b.f-after



Klick it

 

Färdigt!

Tycks? :)


pussen.


Junie med en av sina julklappar! Snutten med lapparna på.





Julafton nr.2

Senare åkte vi till pappa och firade julaftons-kvällen där!











Junie var övertrött hela dagen så jag gick ut med henne i vagnen, hon somnade och sov för natten (inte planerat) och missade tomten som vi "tagit dit" (pappa var tomten men delade inte ut några paket). Jag åt för en gång skull inte så att jag höll på att spy och vi gick hem i skaplig tid! En lyckad julafton, som alla andra!

Julafton nr.1

Dagen började med att vi åkte hem till Rickards tvilling Veronica i Köping.




Följa Jon.




dog-post

Det här fick jag på posten en dag av kära Karin:




pyttsan!

Igår skulle det ju komma upp bilder här MEN jag somnade.. Jag somnade klockan 19 och vaknade halv 7 imorse för att ge junie mat, somnade sedan om och sov till klockan var kvart över 10 då Rickard kom och väckte mig! Helt otroligt, men välbehövligt.
Idag ska vi inte göra någonting, bara vara hemma och moffa godis, blir nog en promenad också så Junie får komma ut lite.

Bilder kommer förhoppningsvis lite senare, nu ska jag gå och ge Junie ett bad!

Tja.

Imorgon kommer det nog lite bilder eller så :) Har haft ganska fullt upp sedan i torsdags så! Och nu är jag egentligen för trött för att skriva, så vi "hörs" imorgon!


Puss på er, mina trogna besökare!

shit!

Imorgon är det julafton! Vart har tiden tagit vägen?!

Veckans mått.

Jag vet... förra veckan mätte jag mig men glömde skriva in det här! Så nu blir det som det blir!


23/12
Lår: 62.8
-1cm
mage: 109.2 -2.8 cm
midja:92.5 -3 cm
bröst: 109.7 -3.8 cm
hals: 36.5 -0 cm

Allt detta på 2 veckor! Jag menar, 3 cm om midjan och 3.8 om brösten, shit! Men brösten försvinner fortast för mig, så har det alltid varit.
Köpte ju en jacka på maxi i förregår, i början av vintern provade jag den också men kunde absolut inte ha den, så det känns riktigt bra att jag kan ha den nu! =)

Kolasås

Nu ska jag försöka mig på att göra kolasås på mjölk istället för grädde! Får väl se hur det går! Återkommer!

Junies stol

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/about_ikea/press_room/press_release/national/recall_leopard.html

Vi måste "omedelbart sluta använda stolen" till Junie och lämna tillbaka den till IKEA för att få pengar istället. Så vi får väl stå ut med en ful-stol istället! Tack, tillverkarna, tack!

Trött.

Idag känner jag mig trött och på lite dåligt humör. Skulle behöva komma ut och få lite frisk luft!
Jag har i alla fall stått i lite idag, bakat och tvättat och tagit hand om en grinig Junie. Vi andas nog grin-luft båda två!
Strax ska jag diska och slå in julklappar! Sen tänker jag lägga mig i soffan och kolla på tv och sova!
Blir inga bilder idag.

Kyla + stan.

Idag gick jag och Maria ut och gick i kylan. Det var jävla kallt! Men det är bara att stå ut! Jag har det hellre så här är för varmt. Nu kan man i alla fall klä på sig kläder och vara varm.

Efter det var jag hemma några timmar, försökte roa Junie som blir allt svårare ska jag tala om.
Stina kom förbi på e.m och vi gjorde oss redo för att invardera stan, plockade också upp Marie på vägen! Tiden gick fort och jag hade det trevligt!
Köpte en del grejer, bla en vinterjacka som jag behövde! Halva priser på MAXI och det var perfekt!

Imorgon hade jag tänkt att jag ska baka, städa och härja!

Anna Anka

Fy fan vad bitter Ankan är. Enligt henne själv är det bara hon som ser bra ut och det är bara hon som gör rätt i hela världen. Och alla ska tycka som hon gör. What a biatch!

Porrisar.

Jag gick upp på toa en sväng, bad Ramona vakta kameran och att jag inte ville se några porrbilder på kameran när jag kom tillbaka. När jag kom ner igen så fnissade emelie och stina lite väl mycket och titta vad jag hittade:




"jag tyckte det såg ut som en snopp"





Lyckade och misslyckade porrbilder!

Källarkväll.

Igår var jag som sagt hos Stina. Vi satt och mös i hennes källare och på något konstigt vis känns det som att jag skrattade mest. Eller, åt dom mest konstiga sakerna i alla fall! Jag hade hur som skitkul och kände verkligen att det var längesedan jag hade så här roligt!

Ramona och Ramona.

Emma och Emelie

The one and only, Stina!

"Se ut som om du precis hört något roligt!

Ja, emelie vart nog mest på örat kan jag tala om!


Ännu en...

Den perfekta kvinnan.

Ja, vad säger man? Det här höjer ju verkligen allas självförtroende. Hur många är det som har exakt "rätt" mellanrum mellan ögonen och munnen liksom? Och det är väl klart att all tyckte att en bild på kvinnan var snyggast eftersom det är en aning opropotioneligt om ögonen sitter på halva pannan och munnen på halva hakan ;)


Nej men, jag förstår inte ens varför man forskar i något sånt här...

bloggare.

Åh vad jag ogillar andra bloggare som kommenterar på  min bara för att dom vill ha upp läsarantalet. Visst kan det vara kul med läsare men hur kul är det att sitta och kommentera hur många bloggar som helst om dagen? Typ, "vilken fin blogg du har, kolla in min", "titta mina tävlingar som jag har på min blogg", "veckans ___-tips" osv.
Jag tycker det är drygt, för jag blir så glad när jag ser att det är någon "utomstående" som har velat kommentera, och så är det någon sådan skitkommentar! Jag tittar inte på era bloggar så sluta upp med dumheterna!

Dag.

Idag har vi varit i Köping, hos Kenta hem, och mammas andra hem! Det var trevligt och vi fick gott fika. Vi fick också träffa Kentas barn som var lika trevliga som han är! När vi åkte till köping var det skiiiitfint! Solnedgång+snö+dimma. Jag ville bara stanna på motorvägen och ta tusen bilder. Alltså, ni förstår inte hur fint det var! Helt otroligt. När vi åkte hem var det däremot mörkt, kallt, dimmigt, blåsigt... Nej, nu hittade jag på, det var inte speciellt blåsigt men jag gillar inte att köra i mörker, jag tycker det är lite otäckt, speciellt när det är isigt också.

Imorgon ska vi till erikslund och hälla, mamma ska med dit så vi sällar med dom!

Imorgonkväll ska jag till Stina med ett helt mamma-gäng! Fast utan barn. Jag har köpt alkohol och är SÅ PEPP!!!!! Ska bli skitkul.

Nehe.

Man måste tydligen vara 25 år för att få starta-eget-bidrag. Varför, kan man ju undra?
Fick en del papper i alla fall och får väl se om jag kan lösa det på något annat sätt!

Studio.

Vi har varit och kollat på lite lokaler idag, jag ska nämligen starta ett företag och behöver en studio! Och jag har nog faktiskt redan bestämt mig för vilken det blir! Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och checka om man kan få "starta-företag-bidrag". Håll tummarna!

Brr!

Shit vad kallt det har varit idag! Helt sjukt! Snön glittrade jättefint i solen imorse. Fast jag har inte lagt in bilderna jag tog då än, så dom kommer imorgon!

Jag och Stina gick ut och "gick" en stund, mest in i affärer faktiskt, det var ju så kallt så vi orkade inte ens gå kortisen idag!
Dock så gick jag och Rickard ut och gick en lååång runda i det iskalla vädret, vi gick till pappa och hem igen! Dom var snälla och lät mig få ett par termobyxor (haaalleluja!) och Junie fick låna en overall som Tessan haft när hon var liten, jättesöt! Så nu har vi typ fem overaller att välja mellan, hehe.


real housewives.

Just nu tittar jag på "The real housewives of New Jersey" och jag undrar, lever verkligen folk som dom gör? Och hur tänker människorna? Det är ju helt overkligt. Men ganska lyxigt. Skulle dock inte vilja byta ut det jag har nu mot det dom har.


tjoho!

Emma och Kattis, vad roligt att ni vill ställa upp! :)

Emma, dig tar jag kontakt med på facebook så kan vi prata mer där!

Kattis, maila mig på [email protected] så får jag vet vem du är ;)

Too long ago.

Jag skulle vilja fota någon, någon människa som vill bli fotad och poserar, det är faktiskt inte SÅ roligt att ha 500 bilder om dagen på bara Junie, och alla ser likadana ut.

Ställ upp i det fina vintervädret?

irriterande.

En kommentar jag får allt för ofta är "Åh vilka vackra bilder du har tagit! Du måste ha en bra kamera"
Visst, jag har en helt hyffsad kamera, och även om den gör sin del, typ, tar kortet, så gör den långt ifrån allt. Det krävs otroligt mycket för att det ska bli en bra bild. Komposition, bländare, exponering, redigering etc etc. Det får man göra manuellt, det gör inte kameran åt en (inte om man vet hur man vill ha en bild i alla fall.) och det är irriterande att folk tror att bara för att man har en bra kamera så, vips, får man värsta superbilderna! Vet man inte hur man ska göra med en systemkamera får man lika bra bilder som man får av en kompaktkamera.

mamma-barn-date.

Här har ni lite pics från träffen idag.




Junie berättar om något som var såååå stort!




Söta Melwin med de blå ögonen!


snow!






Så här såg det ut i morse. Nu är det kanske 10 cm mer snö.
Och jag fick nästan inte ut bilen!

hjuelp!

jag undrar hur många gånger jag sagt "jävlar" och "shit" idag. Det är ju snoooorhalt!
öppna förskolan har stängt för terminen, så klart, så vi träffades på kringlan och fikade istället. Trångt, men nice.
Efter gick jag en prommis, stina och marie skulle hem till stina så jag följde dom hem, gick och hämtade vatten, till affärn och sen hem. Mina lår är kalla fast jag hade långkallingar och nu ska jag baka julgodis!

Just ja.

Ska berätta att jag gjort om foton som är på headern, så den är nu ljusare! För er som såg den mörkare, vad tycker ni? Mörkare eller som den är nu?

jesus christ!

Vad med snö det är! Slänger nog upp en bild om ett tag.

Idag fick jag sova tills klockan var halv 10. Tack älskling! Det var wunderbar.
Det kändes som att jag hade jätte mycket att skriva men det var nog bara för att jag jag var så uppspelt för att det är så mycket snö! Hur som. Nu har jag inget mer att säga än att vi ska till öppna förskolan om ett par timmar.

Ha det!

blö.

Idag har jag pms och är trött på varenda människa som finns.


Det blev ugnspannkaka idag, jag har aldrig gjort det hemma, själv men bra gick det! Den blev lite tunn dock, men det var gott i alla fall. Jag har också kokat ca 2 kilo morötter + hur mycket majs och ärtor som helst till Junie!

Nu tittas det på ullared och sen blir det nog sova tidigt.

Imorgon blir det öppna förskolan och prommis med Stinus.

headern.

Har fått en fråga idag om vad min header föreställer. För er som inte ser det är det kväll, mörkt, en sluss och en strålkastare uppe i lustigkulla! Understand?

hallå!

Jag har ju faktiskt gjort om min blogg TWICE! Är det verkligen ingen som har sett det? ;)

Pay It Forward.

Ikväll klockan nio går filmen Pay it forward på kanal 5. Den ska jag se, jag har sett den ett par gånger förut men det är verkligen en film jag skulle kunna se tre gånger efter varandra!
Jag menar, liten pojke, alko-mamma, brännskadad lärare, historia efter historia, vem vill inte se det?!

Låten.

Om det är någon som missat det så vann Erik idol (oops, nu höll jag på att skriva erika).
Och jag har en låt på hjärnan som jag faktiskt inte tyckte var så värst bra men resten av (nästan) sveriges befolkning verkar tycka att den är bra, det är nämligen vinnarlåten. Jag vill ha bort den från hjärnan men den kommer väl antagligen sitta kvar där tills nästa idol-final kommer och den här låten kommer bytas ut med den nya.

Och det går ju inte att missa vad bloggvärlden och forumsvärlden tycker om Idol-Eriks flickvän heller.



Higher, higher, highe-e-er....
suck.

Babysim!

Idag dök Junie på babysimmet för första gången, hon satte i halsen och hostade och grinade. Men annars var det bra!




Tredje advent.



Snart är det jul! Ett ljus kvar.

Internet.

Internet är inte alltid så bra, tycker jag. Allt för ofta blir man missförstådd. Skriver saker som tolkas helt fel. Oftast blir det onödiga disskutioner och bråk, jag är inte människa som skriver saker för att börja bråka. Ibland skriver jag saker utan att tänka först för att sedan komma på hur helt fel det låter. Jag tycker det är svårt att se när det är ironi i ett inlägg och när det inte är det. Jag har svårt för att skriva saker, eller rättare sagt tänka ut saker så att dom inte ska bli missförstådda, det är svårt!
Jag har svårt att höra saker i ett inlägg, ibland så kan man ju höra hur människan säger det som står, men det har jag svårt med.


Är det lätt för dig, eller blir du ofta missförstådd?

Ingenting.

Jag har ju inte skrivit någonting idag!
Minst en man har blivit knivhuggen i hallsta idag. Gärningsmannen är fast och det läskiga är att han knivhögg en helt okänd människa. Och han sprang antagligen förbi mitt fönster. Tänk om jag hade varit utanför då? Eller någon av mina nära? Hade det varit någon av oss som hade fått kniven i oss, eller någon av pensionererna som bor här? Vad är det för ställe vi bor på egentligen? Det är ju helt otroligt!
http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.674713-mekande-man-knivskars

Annars idag har jag och maria bakat pepparkakor+hus. Jag och Junie var upp till pappa och maritha och hälsade på en sväng, planerad lite inför julen och så. Helt sjukt att det snart är jul!
Efter det åkte vi hem till Jenny och Henke, Rickard var redan där så vi satte oss och fika lite med en humörsvängig Junie. Åkte hem och lagade mat, potatisgratäng o. fläskfilé. Både Maria och Jenny kom hit och kikade lite på idol, innan dom gick igen. Nu sitter jag här och hör hur sängen kallar, mina ögon stängs snart!

Hej hej!

Va fan?

http://vlt.se/nyheter/hallstasura/1.673248-rondelltomten-i-brand

Så jävla onödigt tycker jag sånt här är! Bara några timmar innan gick jag och Rickard förbi rondellen och pratade om att det är så fint i Hallsta på vintern, när dom fixar allt sånt här. Och nu brinner den, varför? Jo, antagligen var det väl något fel på lamporna eller något, eller så var det någon onödig snorunge som satte den i eld. Idiotiskt.

Gränsbevakarna USA

Ikväll gick första avsnittet för Gränsbevakarna USA, jag fullkomligt älskar sådana program! Förr gick Gränsbevakarna England och det som gick idag var ungefär tusen gånger värre än det förra. I detta avsnitt var dom på gränsen mellan Mexiko och Kalifornien och dom hittade bla 55 kilo knark i en bil, 35 kilo i en annan och så tog dom fast sex gängmedlemmar som försökte ta sig till Kalifornien från Mexiko genom öknen. Dom hade hunnit gå 8 mil i 3 dygn i 40 grader varm sol innan dom togs fast och blev tillbakaskickade till Mexiko. Snacka om surt för dom, som gått så långt för ingenting.

Ja, är man intresserad av sånt här ska man verkligen kolla på det, klockan 20.00 på kanal 5 på torsdagar!

bild tagen från kanal5.se


Usch!

Jag blir så irriterad och AVIS på alla fula bloggare som får gratis grejer! Skor, kameror, kläder, presentkort, you name it! Ge mig saker, jag vill också ha!!!!

J.



 

Inte speciellt seriös ram, klockan är mycket och jag gör en bättre imorgon! :)

Idag var i alla fall jag och Rickard till västerås och träffade han läkare Olof. Rickard ska börja med en ny medicin (den slutade på gran, mer än så kommer jag inte ihåg) efter jul, hoppas epilepsin lugnar sig lite efter det!

Sen åkte vi och inhandlade en ny kamera. En Nikon D3000 blev det! Så nu ligger det gamla 18-55mm objektivet ute på tradera. Den defekta kameran kommer också ut så småningom. Alltid någon som vill ha lite reservdelar!


Mått.



9/12
Lår: 63.8
-0.2 cm
mage: 112 -1 cm
midja: 95.5 -1.5 cm
bröst: 113.5 -0.5 cm
överarm: 28.8
-0.7 cm
hals: 36.5 -1 cm

Allt detta på en vecka! Men ack så jag har kämpat också, riktigt nöjd är jag! 

Morgon!

Igårkväll ville inte Junie sova. Hon somnade som vanligt men vaknade sen när jag hade läst klart och släckt lampan, ungefär när klockan var 23.00. 00.45 somnade hon äntligen, då var jag trött men läste lite till i boken, ifall hon skulle vakna igen. Men det gjorde hon inte! Sen imorse vaknade hon väl första gången ungefär vid 5. Gick upp 6 och hon vart nöjd.
Jag förstår inte varför hon var tvungen att ändra på sina rutiner, dom var ju så bra innan!


Idag ska jag och Rickard till hans läkare i västerås. Hoppas han får prova på någon annan medicin eller åtminstonde. Sen ska vi åka och känna på lite kameror, jag kan inte vara utan en kamera i jul, Junies första jul dessutom! Funkar inte.

Julmarknad

















och så krönte dom lucian!

sötnöt






åh åh åhå håhåhåhåhåhåhååhåhåååååååå!

det är så tråkigt! Varför ska vi få all otur HELA TIDEN?! Vad har vi gjort för att förtjäna det?
Nu fungerar inte kameran ALLS, kul, not. Jag kan inte ta 6-månaderskort på barnet vårat, hon blir 6 månader idag.
Ringde till vårat försäkringsbolag och SÅ KLART har vi inte fixat någon drulle-försäkring.

Så i år har bilen gått sönder, tv'n håller på att lägga av och kameran är trasig. Allt kostar mycket. Kul!

Och så slog jag i tån när jag hem.......

åh :(

Min värsta mardröm har blivit sann! Min kära kamera håller på att gå sönder, jag tror jag dör :(

.



Dönickarna
bygger smala broar över sådana obekanta vatten
medan vi, dårfinkarna, håller till där nere,
låter oss föras av strömmar.
Man skall bara se upp för dom onda vindarna...









många inlägg blev det idag, detta är det sista!

Galsinnig.

I allas bloggar står det om julpynt och julklappar och granar och skinkor och och och och...
Det är snart julafton och det är ju nu man ska julpynta och fixa allt men det känns inte som att det är så nära! Därför blir jag helt galen, jag har ju själv pyntat lite idag, jag har inte så mycket att pynta med men jag köpte några röda ljus idag, och mossa. Så jag har gjort en egengjod "adventsstake".. 4 stora ljus på en keramikplatta (köpt på åsby, of course) och lite mossa på det. Och så har jag plaserat ut 3 ljusstakar med röda ljus i här på datorbordet ockå. Men ändå känns det helt overkligt att det är så nära!
Well. Det kommer väl! Kanske inte innan självaste julafton, men i alla fall, vi får väl se!
Vad ska jag ha på mig på julafton dååååååååå? suuuuuck.


Nej, nu är det idol, sen blir det lite mer gitte.

Kärlek.



Kärlek är när ens barn gråter
och somnar om när mamma kommer.

Nostalgi.

Barnprogram från när jag var liten. Nice!







söt.

Tröttaste tjejen i stan.



Idag var jag och Maria in till stan, utan Junie, hon fick vara hemma med pappa eftersom hon inte mått så bra. Jag köpte ljus som jag släpade på hur länge som helst, tungt var det. Sen köpte jag faktikst inte mer förutom mat på donken! Men trevligt var det i alla fall och skönt var det att köra bilen!
Lämnade in min mobil igen också, men nu får jag förhoppningsvis tillbaka pengarna i alla fall!
Imorgon blir det storhandling och en ev. promenad med Stinus!

Frost



Vinterfoton

En bild säger mer än tusen ord.







Vi hittade isig street-art!



Fixat!

Ny header, kategorierna till höger. I'm the best! Höhö.

Vikt och mått.

Nu ska jag få skämmas och lägga upp mina mått! Eftersom jag är helt bestämd på att jag ska gå ner i vikt, så mycket tills jag är nöjd (helst innan Junie fyller 1 år), så kan jag ju inte dra mig ur när alla här har sett! Så nu kommer en rapport varje vecka. Fixar jag det inte så kommer jag ju skämmas ännu mer så, ja!

2/12
Lår: 64 cm
Mage: 113 cm
Midja: 97 cm
Bröst: 114 cm
Överarm: 29.5 cm
Hals: 37.5

kategorier?!

Syns inte mina kategorier och det där till höger?!

2/12 Onsdag

22 dagar kvar tills julafton. Känns inte som det, men det var väldigt fint ute och jag är förtfarande sur för att jag glömde kameran hemma! Är det lika fint som det var idag tänker jag vara ute hela dagen imorgon och fota!

Dagen spenderade jag med mina f-grupps-girls, först babysång sen hem till frida. Junie har inte mått så bra idag, imorse var allt som vanligt men när hon skulle äta lunch hann jag få i henne en halv sked sen kom värsta kastspyan. Mindre roligt. Så det blir nog inte att gå hem till folk eller bjuda hem folk på ett par dagar, promenader tror jag inte gör så mycket, bara klä på henne varmt. Den friska luften gör nog henne bättre snabbare. Och jag hoppas att det bara är tänder som spökar (vilket jag trott att dom gjort ett bra tag nu, så det kanske inte är dom...). Men vi får se!

På kvällen åkte jag och Maria hem till pappa för Maritha hade ljusparty, köpte ingenting, har mycket ljus kvar från förra året!

Just ja, ska säga att vi fick tillbaka bilen idag också! Äntligen. Några dagar blev nära 2 månader.

Spy-Junie

Idag har Junie kräkts en del, antar att det är för att hon är slemmig i halsen och har hosta. Hon är inte sjuk, inte så det märks i alla fall, sovit en del, men jag tror inte det är mer än hon brukar, hon har ingen feber, det verkar bara som att hon har lite ont i halsen och är hes. Vid lunch fick hon ärtor och palsternacka, hon satte i halsen och kunde inte andas så jag la henne på mage på mina ben och "dunkade" henne i ryggen ett par gånger, så då kom allt upp, och då menar jag verkligen allt. Sen var det bra igen, hon fick lägga sig och sova ett tag tills vi skulle gå till åsby, allt var bra där, hon vaknade och var glad. Och för ungefär 45 minuter sedan fick hon ersättning, men ville knappt ha, skrek bara, så jag tog upp henne, hon hostade, satte i halsen och spydde hon ner halva soffan.
Hon fått lite ersättning och vatten i omgångar efter det och nu ligger hon och sover.

I said burrrrrr!

Fasiken vad kallt det är ute, skrev ju tidigare att jag bara väntade på att det skulle bli kallt ute och nu jäklar är det kallt! Har gått två promenader idag, en runt skantzis med Stina på förmiddagen och en till åsby och tillbaka med Maria. Men det var skönt båda gångerna! Skulle sättit på mig långkallingarna bara. Och tagit med mig kameran också.
Just nu ligger junie på sin fäll och myser :)

Imorgon blir det babysång och sen ljusparty hos maritha!

Julkänslor?

Tänkte alldeles nyss skriva ett inlägg om att det är 1:a december och jag inte har några julkänslor alls.

MEN!

Jag tittade ut genom fönstret, tittade på mina fina julblommor och ljusstaken och såg att det snöade! Gissa om jag fick julkänslor!

Nu väntar jag bara på att det ska bli kallare så jag får sätta på mig långkallingar, Junie får använda tjocka overallen och en tjockare åkpåse..

Har ni några julkänslor?

RSS 2.0