Till er.

Till Anonym och Moa, och er andra som undrar eller vad ni nu gör. Klart jag tycker det är kul när det brinner hos någon annan (not) och såklart låter jag "hå-hå-hå" när jag skrattar (not, jag låter HAHAHA, och det var inte så jag skrev). Jag menade mer att låta som en gammal tant som ojar sig. Understand? Jag tyckte i alla fall inte att det stog någonting som var speciellt roligt i inlägget.


Plus, jag gillar fortfarade anonyma så mycket, puss på dig, anonym! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

om jag skulle skriva mitt namn skulle det inte säga dig någonting fr vi känner inte varandra.

2010-01-15 @ 15:23:41
Postat av: Emma

Kan vara trevligt med ett namn du anonym. Om du är intresserad av andras bloggar kan du väl visa vem du är. Åtminstone ett namn.

2010-01-15 @ 17:51:01
URL: http://mybeautifuldays.blogg.se/
Postat av: Moa

uups. tyckte det stog ha-ha-ha!

2010-01-15 @ 21:40:43
URL: http://moarefdahl.blogg.se/
Postat av: maria

Alltså,jag fattar inte hur folk orkar. Jag håller med emma, om man är intresserad av en blogg och snokar på den vareviga dag så får man väl skriva sitt namn om man ska börja klaga!!

2010-01-16 @ 09:26:24
Postat av: Lina

Håller med! Visst får man räkna med många som man inte känner som läser ens blogg men om denne ska börja kommentera inlägg så gör det med ett namn för guds skull! Skit samma om man känner den eller inte.

Så jävla löjligt att kommentera anonymt. Och jävligt irriterande för den som får kommentaren att behöva svara till en "anonym". Då är det mycket trevligare att svara till en "Lisa" eller "Calle".



Sen tycker jag att du (anonyma) kan dra igen truten om du inte kan stå för det du kommenterar för det är ju uppenbart att du inte kan det, då hade du skrivit ditt namn och sedan kommenterat inlägg på RAK arm!



Nu fick jag det sagt ;D

2010-01-16 @ 15:12:45
URL: http://ivabell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0