roligt sällskap!




pro-/triamarkers.





tja, inte helt nöjd, men tillräckligt för att jag ska lägga upp den i alla fall!
Två av mina bästa pennor har börjat torka, inte så kul!

bloggeliblogg.


Håller på att ändra lite på bloggen nu, är så ofantligt trött på hur det sett ut. Just nu blev det ju inte så många ändringar, bara lite färg och text. Tog bort bilden också, den tomma ytan som är nu ska ersättas av något annat.. sen..

Tänkte också skita i "fotobloggen" jag har, lägger inte upp något där längre, lägger ju inte ens in foton här! Men det är för alla våra datorer har strulat så det har inte gått så bra. Men det ska bli ändring på det... sen..
Jag tänkte i alla fall, ha den här bloggen som en allt-i-allo-blogg, men mest ska den handla om min kost, alltså teckningar, målningar och foton.

torsdag.. eller?

Är helt dagvild nu när jag varit hemma så länge.. Jag har inte orkar gjort någonting, har bara legat och vilat i stort sett hela tiden, men nu mår jag mycket bättre! Ska tillbaka till jobbet på måndag, fast sjukskrivningen gäller till den åttonde. Så det är ju skönt att jag blev frisk innan hela den tiden i alla fall!

Just nu ligger maria och junie i soffan och sover, rickard ligger i sängen och sover och jag sitter här och tittar på project runway. Måste vara vädret som gjort alla så trötta?
Vi hade celebert besök tidigare på dagen av junies farmor, faster och kusin, det var trevligt! Junie och Filippa leker så bra, är roligt nu när Dom är lite större!

Imorgon kommer min kära moster med family till mamma, det ska bli så kul att träffa dom!

urk...

fick veta igår att det är bihåleinflammation jag har, så det är väl inte så konstigt att jag mått skit i en veckas tid nu! när jag ringde v-centralen i månags sa hon att hon var heeelt säker på att det bara var ett vanligt virus jag hade, fast jag sa att jag inte mådde som en vanlig förkylning.. men nu äter jag penicilin och är sjukskriven till den 8 april..


kul? Nej... inte direkt..

onsdag.

idag är det onsdag. Jag är sjuk.
Jag har varit dålig sen i fredags, såklart, när Junie började bli frisk.. Jobbade i måndags och var helt slut när jag kom hem, efter 4 timmar... Så idag blir det ett besök till v-centralen.

Ja, det händer ju inte så mycket när jag inte kan göra någonting så jag har inte så mycket mer att skriva!

sångfågeln

iija ihih, agka dii, agka dii, agka diiii - Lilla snigel, Junie style.

suck..


Junie snorar jätte mycket, helt grönt och hon äter bara nypon- och blåbärssoppa, hon vill inte ens ha välling! och så hostar hon, hon är jätte slemmig i halsen så det är väl kanske därför hon inte vill ha välling. Febern börjar nog ge med sig, vi får väl se lite senare idag. Igår sov hon halva dagen och det är tredje gången på två månader hon är sjuk! Och innan första gången hon blev sjuk har jag inte varit hemma och vabbat en enda gång..

det börjar bli lite tråkigt.. man kan inte göra nååågonting..

sjukstuga.

Är hemma och vabbar för tredje gången i år. Junie vaknade vid halv 4 inatt, hon fick komma till vår säng och låg och bökade och knökade flera timmar, jag kliade på ryggen och masserade magen men inget vart bättre. Halv 5 vände hon sig om och drog upp världens spya över halva vår säng. Hon kräktes en gång till efter att vi gick upp men efter det har det inte kommit något mer. Nu har hon istället feber och börjar ta sig för öronen. Hon har fått en alvedon och är mycket piggare nu än innan..

oh-my-god!


Hej!
Idag är det lördag, sköna gröna lördag! Ja, grönt börjar det faktiskt bli.
Vi är hundvakt åt ankanpankan, mamman min är på trädgårdsmässa, så vi har varit ute två vändor i blåsten.
Snart ska vi laga lite lunch, blev sen lunch idag, Junie har sovit i 1½ timma! Så skönt, annars sover hon typ 45 minuter.. Och under tiden hon sov hann jag sova en stund, prata i telefon och börja måla en tavla!

Igår åkte vi till mamma och åt mat efter att jag jobbat, jag blev trött redan vid sex.. förstår inte att man fortfarande är så trött efter att man jobbat, tyckte det skulle gått över för ett halvår sedan.. men men, hellre trött efter en veckas jobb än att inte ha något jobb alls :)


Och jag hejar på the moniker, of course, ikväll på melodifestivalen. Han är den enda som är bra av dom som gått vidare tycker jag.. Men om det blir som alla andra år kommer inte den jag vill vidare och så kommer sverige sist i hela tävlingen!

over aaaand out!

g'morn!

En timme kvar tills vi ska åka till dagis och jobb och vi har redan ätit frukost.

Tänkte blogga igår men det blev inte av, jag var så himla trött, somnade klockan 19 i soffan och vaknade lagom till bb började,  perfekt!
Slutade tidigt igår, var hemma redan till 12, men så började jag 6 också. Farfar fyllde år så vi åkte dit i regnet, jag var redan aptrött då men följde ändå med mamma till ikea efter! Köpte mig äntligen ett par sänglampor, ska bli skönt att slippa läsa i mörker!

Just nu står junie och pratar med människorna på the voice, "buja boppa, buja boooppa, eja voje, eja boppa". Right.

trött i ögonen.

Känns som att det varit en jätte lång dag idag, jag är helt jätte trött!
Junie har precis gott och lagt sig, hon går varje kväll och lägger sig runt 18-tiden, helt perfekt! Det är jätte skönt att få ett par timmar för sig själv på kvällen, hon är ju, som alla andra barn, högt och lågt hela tiden på dagarna!

Ikväll ska jag nog lägga in alla miljarder bilder som jag sparat på kameran när vi inte haft någon dator till den nya datorn, så det kan hända att det blir en liten bildbomb, men bara liten för vi har inte firrat ps än :)

a brand new... monday...

måndag, igen. the big bang theory går på tv, skön kvälls-serie!
Är helt slut i hjärnan, skulle behöva sova i femton år känns det som, meeeen måste vänta på big brother!
åh, jag är helt fast i skiten.. Jag tittade på det första dagen och tänkte att jag inte skulle kolla på ett enda avsnitt till på den där skiten men det dröjde inte så länge förens jag satt där kväll in och kväll ut och tittade.. så här sitter jag nu och bara sjunker längre och längre ner i dyngan.. Och det är bara 10 minuter kvar tills reprisen från igår kommer, sen är det bara ett par timmar till tills nya avsnittet kommer... oh.. my.. god... men jag är alldeles för nyfiken för att kunna sluta följa det!



kom på att jag har en en veckas gammal ben&jerrys i frysen också! Bäst jag äter upp den innan den blir gaaammaaal!

whoops..

har visst inte skrivit på alldeles för länge...
Våra datorer blev hackade och vi kunde inte använda dom på, hehe, 3 månader.. Men igår var vi i alla fall och köpte en ny fin stor laptop!
Så nu tänkte jag försöka blogga igen.. efter jobb, barn, matlagning.. ja.. allt sånt som går före!

Jag mår så konstigt i kroppen, vet inte om det är vädret eller vad det beror på, men jag är så trött och seg, känner mig nervös hela tiden och blir mycket lättare irriterad.. Det blir nog bättre snart, nu börjar det ju bli ljusare ute, eller ja.. Solen går upp tidigare och ner senare! Och solen som varit framme nu ett par dagar har ju varit helt underbar!

Så då går vi vidare till Junie.
Hon har kommit i någon riktig trots-ålder! På bara ett par dagar har hon börja skrika, slåss och göra allt hon inte får.. Och hon har aldrig varit sån här förut! Men det hör väl till antar jag...

Nog om allt nu. Skriver snart igen, promise :)

Kram.

RSS 2.0