wöäöööoooäääeeee

jag är så trött, jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Så här blir det när man börjar 6 varje dag, men jag klagar inte! :) Det är najs.

Allt mellan lördag och tisdag kan vi få flytta in i vår lägenhet. Betalad och klar idag! Nu är det bara lite nycklar och... en tom lägenhet som fattas :P Som jag längtar. Den första kvällen ska jag ta ett lååångt varmt skönt bad, jag har saknat att ha ett badkar som fasiken.

Btw, vad är problemet med idol?! Mer än hälften av alla sjöng ju jätte dåligt?! Jag fattar ingenting... Och på tal om sjunga dåligt, jag önskar att "bredbandsbolaget" tog in lite andra människor som sjunger i deras reklam. Jag spyr av irritation varje gång jag hör den där skitlåten!

God natt!

.

Nu är jag trött, eller jag har varit trött i flera timmar, skulle lätt kunna somna på soffan.
Jag skulle vilja packa också, men jag mååååste hålla mig, packar jag allt jag kan packa nu kommer jag ju inte ha något att göra om ett par dagar!
Har hur mycket flyttkartonger som helst i alla fall, har hämtat banankartonger både på ICA och COOP, perfekt.

Sent igår kväll packades vinterjackorna och mössor och vantar och halsdukar ner. Och Junies cykelhjälm.

"kan själv!"

En liten dam som bara ska äta själv!

the keys.


Får förhoppningsvis nycklarna den 27 sep. Imorgon får vi veta lite närmre men 27, det är prick 2 veckor kvar. TVÅ veckor! oh-my-god...!

trött, tröttare, jag...

Jag är så trött och måste verkligen gå och lägga mig. Helst skulle jag lagt mig för en timme sedan, börjar nämligen jobba 6 hela denna vecka (och förhoppningsvis alla veckor framöver)!

Nu har jag packat 8 kartonger här uppe och 3 nere i källaren och vi ska bo kvar här i två veckor, minst. Bäst att jag lugnar ner mig lite! Har också spanat på alla möjliga tänkbara sidor efter byråar, tapeter, lampor etc. Fast det mesta kommer nog komma från IKEA, like always :P

Nu längtar jag bara tills vi lever bland flyttkartonger, färg och liv!

tjobido! :)

Är kasst med bilder nu känner jag men jag har faktiskt inte riktigt tid med kameran! Är det inte det ena så är de det andra! Men det är skönt när det händer saker, man har alltid något att göra.

Idag var vi och skrev på papprena på lägenheten vi ska flytta till innan den 1 oktober, om ca 2-3 veckor alltså ska vi flytta! Fick vår lägenhet såld idag och dom papprena skrivs imorgon! Riktigt spännande och jag längtar så mycket tills vi flyttar!

3 bananlådor är redan packade och fler ska det bli! Tur är det väl att jag jobbar om dagarna för annars skulle vi nog sitta här med hela lägenheten nerpackad inom ett par dagar, haha!

Lägenhet.Här kan ni se vår lägenhet som är till salu! :)

Längesen jag skrev något här nu, men tiden räcker inte riktigt till!
Jag jobbar och sliter och somnar klockan 7 på soffan :) Den här veckan har vi sålt saaben, den hann ligga ute på blocket en halvtimma, sen var den såld! Helt otroligt. Igår åkte vi till virsbo och köpte ny (för oss) bil, det blev en vw passat. :)

Och nu ligger lägenheten ute också då, för nu vill vi flytta till större! :)

RSS 2.0