!

ny header! typ, på tiden.


evelina.


evelina.
my grrrl.

Imorgon får jag hämta min tjej. Jag förstår inte att det får plats så mycket kärlek i hjärtat.
3 år.

Såg att i oktober har jag haft denna blogg i 3 år.. TRE år! Hur lång tid som helst ju! Fast jag är ju inte direkt lika aktiv nu som jag har varit.. Men, vad gör det om hundra år? :) 

Här har det hänt mycket nu den sista tiden i alla fall, mycket jag inte vill ta upp här och mycket jag skulle kunna ta upp här men varken har tid, ork eller lust. Inte just nu i alla fall.
Jag kan ju bara säga i alla fall att man har ju märkt vilka det är som truly bryr sig om en. Vilka som bryr sig om en för dom är oroliga för en och bara vet att man kanske behöver prata av sig ELLER dom som bryr sig bara av ren nyfikenhet, för att kunna skvallra vidare, eller dom som inte bryr sig what so ever.

Nu är min semester slut i alla fall, 3 veckor som inte har gått överdrivet fort. Det har gått i ganska lagom takt. Vi var till Kolmården en dag, därav djurbilderna. Sen har resten av mina tre veckors semester handlat (för det mesta) om flytten från gamla lägenheten till den nya (där jag, btw, har en underbar utsikt, speciellt när solen går ner!).
Nu ser jag faktiskt fram emot att få jobba lite, komma in i dom vanliga rutinerna och tjäna lite pengar.

well, enough said.


...


.


Jun vattnar gräset hos gammelfarmor.

Och Tigern som alltid är med.


.

älskade, envisa, du!


RSS 2.0