long time no see.

Vi är färdigflyttade och trivs till tusen. Fortfarande står en del kartonger orörda och 3 rum och 3 hallar är omålade. Och lilla toan. Men det kommer, det kommer! Junies rum är klart, i alla fall väggarna. Och köket är halvklart, tapetseringen är i alla fall klar. Vi får ta det som det kommer och jag vill inte stressa. Skönt att veta att här kan vi bo hur länge vi vill i alla fall, bo in oss lite och känna efter hur vi vill ha det. Det blir bra :)

Helgen har varit bra, synd bara att dom går så fort! I fredags var maria här hela kvällen, vi hostade ikapp, löste korsord, tittade på idol och åt chokladfondue.
Igår lunchade jag och Jenny på Kina. Sen svalde Junie en häftklammer och fick äta sparris (efter att vi pratat med 1177), lekte i lekparken lite. Stina och Dante kom förbi en sväng på kvällen och efter det var det bara lördagsmys.
Idag ska vi på besök och vi får besök, sen tänkte jag hinna måla lite :)

Så där, nu fick ni en liten uppdate efter 2 veckor ;) Blir kanske lite oftare nu när vi har internet igen ;)

Kommentarer
Postat av: stina

härligt!

2010-10-10 @ 13:17:51
URL: http://psychololita.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja hon visade Junies jacka och den va jätte fin! Nu blir dom tjusiga som tusan i vinter :)

Vi måste komma upp till er nån dag och få se nya lyan! Och ni måste komma hit med för den delen :) Vi kan väl boka in en fikadate nån dag?

2010-10-10 @ 20:07:13
URL: http://ivabell.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag kan vilken dag som helst typ, har inget inplanerat :) Så säg till du när du vet vilken dag som passar er bäst så funkar det säkert för oss då med.

2010-10-11 @ 09:57:17
URL: http://ivabell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0